Cervus Magura

 

2 cabane ca doua surioare, sau mai degraba ca doi frati buni, daca ne luam dupa numele loc, Cerb si Caprioara. ?

In mijlocul naturii, pe Valea Buzaului, avand in proximitate o gradina de 2000 mp, cu de toate – livada, ferma, vie si-un parau pe care, daca-l treceti, puteti lesne zari caprioare, cerbi si vulpi in padurea ce incepe sa se-astearna fix de-aici.

Ne punem pe harta – drumul national 10, in localitatea Magura din judetul Buzau. 49 de km pana la Slanic, jumatate de ora fata de orasul Buzau, 2 ore pana la Brasov si cam tot atat fata de Bucuresti.

Suntem la Cervus Magura!

Vacanta de vis in doua cabane pe Valea Buzaului…

Spuneam ca sunt 2 cabane alaturate, superb amenajate precum chalet-urile alpine frantuzesti, intr-o imbinare armonioasa de design montan modern cu elemente rustice locale.

Fiecare cabana se inchiriaza integral, are 2 dormitoare duble si poate acomoda 4 persoane. Sunt cald si luxos amenajate, au semineu si baie proprie.  

Living confortabil, bucatarie open space cu de toate-n ea, inclusiv masina de spalat vase.

REZERVARI AICI

In curtea generoasa exista un foisor cu loc de luat masa si gratar. Aici pot intra cu lejeritate pana la 24 de perosane, in cazul organizarii unor evenimente private (cu conditia ca in grupul respectiv sa fie si persoane cazate in cele doua cabane).

REZERVARI AICI

Obiective turistice si activitati de vacanta

Acces facil spre diverse zone si activitati, daca sunteti amatori de drumetii sau plimbat de colo-colo. Pentru ca Valea Buzaului este ofertanta din acest punct de vedere: trasee pentru enduro, off road, mountain biking, rafting. In zona puteti vizita Schitul Cetatuia, Manastirea Ciolanu, Lacul Vulturilor sau Lacul fara Fund pe versantul Malaia, Vulcanii Noroiosi, Barajul Siriu.

REZERVARI AICI

Proprietari calzi la inima si vorba, multa liniste, un loc perfect de deconectare, cred ca este de ajuns sa pasiti o singura data la Cervus Magura si sigur veti duce dorul revederii.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cervusmagura.ro