Chalet 2B

 

O cabana de poveste, cu o atmosfera eleganta si rafinata!

Noua in peisajul turistic romanesc, inaugurata la finalul anului 2020, amplasata la cateva minute de Baia Mare si la mai putin de 300 de metri de Partia Superski din Cavnic.

Chalet 2B

REZERVARI AICI

Punem cateva imagini, sa va faceti o prima impresie, dupa care revenim cu detalii.

     

Cabana este incadrata la categoria luxury si acest lucru se simte si se vede cu ochiul liber in fiecare coltisor, in design si stilul amenajarii. Mobilierul, aparatura electronica, dotarile din bucatarie, lenjeriile de pat si textilele de baie, totul este premium.

Mobilierul din lemn masiv are linii simple dar ferme, culoarea predominanta este albul, ceea ce induce o stare de liniste dar si curatenie.

REZERVARI AICI

Sunt 6 camere duble cu suprafete generoase si 2 apartamente; fiecare cu baie proprie!;

living inalt, cu semineu si loc de luat masa; bucatarie open space; mansarda cu biblioteca si spatii de relaxare. De altfel, mansarda este polul de atractie, iar podeaua realizata din sticla securizata este fabuloasa. Nu va faceti griji, este absolut sigura, creata special pentru a sustine greutati foarte mari.

Bucataria este complet utilata si foarte moderna. Insa, pentru o experienta completa, se poate asigura bucatar personal experimentat.

TV in fiecare camera, acces la wi fi. Se inchiriaza integral si poate gazdui 16 persoane in dormitoare, sau pana la 20, daca luam in calcul canapeaua extensibila din living, dar si cele doua canapele din apartamente.

REZERVARI AICI

Sunt si 30 de locuri de parcare, iar drumul de acces catre cabana este impecabil.

Curtea are un foisor incapator si gratar.

Daca va aventurati in zona, altundeva decat pe partie, va spunem ca sunt manastiri pe o raza de 20 de km: Budesti, Surdesti, Plopis si Poienile Izei.

REZERVARI AICI

E de venit la Chalet 2B! Va fi o experienta completa! Daca adunati familia extinsa pentru un eveniment important, sau daca luati gasca de prieteni sau colegii de birou si planificati un team-building, atunci aceasta este locatia potrivita!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Chalet 2B