Pensiunea Chalet Hovel, in Bucovina

 

Am descoperit un loc de poveste, in inima Bucovinei: Pensiunea CHALET HOVEL.

Este situata in localitatea Manastirea Humorului din judetul Suceava, la 300 de metri de Manastirea Humor si la 7 kilometri de partia de ski Soimu. 

REZERVARI AICI

2 bucătării, terasă, băi spațioase, grădină străbătută de apă curgătoare, superb amenajată cu foișor, saună, jacuzzi intr-un ciubar modern;

loc de joacă pentru copii, internet wi-fi, TV prin cablu.

Este o cabana foarte bine compartimentata, cu 5 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie, capacitatea de cazare fiind de maxim 10 persoane.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Atentia la detalii se simte in toata cabana. Rafinament si mult bun gust, nu s-a facut rabat la calitatea finisajelor si a mobilierului.

Este un ansamblu in care sunt mixate texturi elegante si decoratiuni feminine, cu obiecte cu un puternic impact vizual - cum este masa de cafea dintr-un otel dur, aflata in zona de living.

Prin curte curge un parau si daca treci podetul, ajungi in zona de relaxare dotata cu un foisor cu cuptor, gratar, plita, un spatiu de joaca pentru copii, ciubar si sauna, sezlonguri pentru plaja in zilele insorite.

Privelistea te unge la inima: dealuri line, alternate cu pasuni si paduri. Pare un loc vrajit, unde sa-ti incarci bateriile.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Cabana se inchiriaza doar integral. Nu se accepta persoane peste capacitatea maxima de 10 adulti; pentru copii, la cerere, se pot asigura paturi suplimentare in anumite camere.

Este o cabana in regim self-catering, deci e bine de facut provizii pentru gospodareala, gratar... 

Zona este plina de locuri ce merita vizitate!

In primul rand manastirile Sucevita, Moldovita, Humor, Voronet, Putna, Dragomirna, Bogdana; Apoi, Cetatea de Scaun a Sucevei; Muzeul Satului BucovineanMuzeul Oualelor Incondeiate Lucia CondreaSalina Cacica; Partia de ski Soimu din Gura Humorului; Complexul de Agrement Arinis Gura Humorului. 

REZERVARI AICI  

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: chalethovel.ro