Chalet M

 

Azi suntem In Lunca Bradului din Transilvania.

Pe un platou imens, de unde se poate ajunge in Toplita cam in 25 de minute de mers cu masina, caci sunt aproximativ 17-18 km pana la partii, o cabana de 100 mp,  bine compartimentata, amenajata cu tot ce e necesar, perfecta pentru o vacanta, escapada de weekend sau o fuga la ski:

Chalet M

Pe scurt: capacitate maxima de 8 - 10 persoane, 4 dormitoare si living cu semineu, zona de luat masa si chicineta cu masuta de bar.

REZERVARI AICI

Ca sa detaliem: 3 dormitoare au pat dublu si un al patrulea la mansarda, unde se pot odihni 3 persoane in paturi single.

O baie la parter si o toaleta de serviciu la etaj, in zona dormitoarelor.  

REZERVARI AICI

Living cu canapea extensibila, langa semineu.

Chicineta cu cele trebuincioase - gratar, cuptor cu microunde, plita, cafetiera. Si un blat de bar, cu scaune inalte, o zona perfecta pentru serile de stat la vorba.

Masina de spalat vase, masina de spalat rufe, masa de calcat.

TV in living, statie de andocare i-Pod, acces la wi fi.

Balcoane cu deschidere spre munte, peisajul este captivant.

REZERVARI AICI

In exterior o curte imensa, zona de foisor si gratar. Locuri de parcare.

Muresul trece la un pas de cabana si, in cursul sau vijelios, aduna apele involburate ale pâraielor ce izvorasc din Muntii Calimani si Gurghiu. Daca sunteti pasionati, luati si unditele, poate veti avea o cina gustoasa 😊

Daca luati zona la pas, nu ar fi exclus sa zariti un cerb sau vreun cocos de munte; atentie sa nu dati nas in nas cu vreun mistret sau urs, in topaiala dupa afine si merisor 😊

Cu cat insiram mai multe, cu atat ne dam seama ca nu ne va lipsi mai nimic, doar sa impachetam si sa pornim la drum!  

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!