Chalet Ro, in satul Pestera, Moieciu de Jos, Brasov

 

Cabana de 100 mp, se inchiriaza toata, are 3 dormitoare decorate simplu si odihnitor, living, bucatarie si loc de luat masa, curte, terasa si gratar. 

Urcam la mai bine de 1000 de metri altitudine pe drum serpuitor, asfaltat, presarat cu pensiuni si cabane, pana in satul Pestera, aflat chiar in Rezervatia Piatra Craiului, intr-un peisaj care pur si simplu te copleseste.

Pana la Castelul Bran sunt in jur de 11 km, iar pana la Brasov sunt mai putin de 40 de km.

Va aratam mai intai dormitoarele, dupa care vream sa vedeti peisajul care se deschide in fata noastra in toate cele 4 zari, privind de pe veranda, curte sau de la ferestre. Pur si simplu ti se taie rasuflarea.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Satele Magura si Pestera sunt considerate printre cele mai norocoase in privinta frumusetii naturale din jur, cu vederi catre Bucegi, Piatra Craiului, Parang si Leaota.

Venind in vacanta la Chalet Ro, putem sa facem plimbari usoare pe culmile dimprejur, putem inchiria biciclete sau practica echitatia. Daca folosim masina, ajungem la Dino Parc, la Castelul Bran, Cheile Dambovicioarei, Rezervatia de ursi de la Zarnesti, la pesterile din zona.

Dintre toate, cel mai mult ne-ar atrage plimbarile pe jos, ciclismul, calaria si o bere langa gratarul incins din curte. Am uita masina in parcare.

Asa arata peisajul de la cabana.

Bucatarie complet utilata, frigider, televizor, wi-fi gratuit, gratar in curte, baie cu prosoape. Cum spuneam, loc de luat masa fie inauntru, fie afara in curte, living cu semineu si 3 dormitoare cu paturi duble. 

Exista restaurant in apropiere, unde se pot servi toate mesele, in cazul in care nu vrem sa folosim bucataria.

Daca va place ideea noastra, va lasam link aici

REZERVARI AICI

Pentru frumusetea fara margini din acest loc, pentru posibilitatile de relaxare si plimbare intr-un mediu atat de linistitor si frumos dar si pentru designul si confortul oferit de cabana, includem cu toata convingerea Chalet Ro in lista noastra de recomandari de calatorie. 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: Chalet Ro