CLOASTERF HAUS – la 25 km de Sighisoara

 

Daca doriti sa traiti o experienta ca in povestile de la sat, unde televizorul este o raritate, mancarea este direct de la sursa, sanatoasa si din abundenta, intr-un loc unde sa-ti tiuie urechile de liniste si calm, va lasam sa descoperiti o varianta incantatoare: CLOASTERF HAUS.

Casa de oaspeti este situata in Comuna Saschiz din Transilvania, intr-un sat pe langa care risti sa treci in goana masinii, daca nu esti atent la indicatorul de pe marginea drumului. Din batatura sunt aproximativ 25 km pana la Sighisoara si 75 pana la Praid.  

Casa este construita in curtea unei gospodarii de pe la 1700, aflata in vecinatatea bisericii vechi din sat. Camerele sunt ridicate pe spatiul fostelor grajduri, reconsolidate si amenajate in stil arhaic transilvanean.

Capacitatea maxima este de 12 locuri, dispuse in 3 camere duble si 2 triple, fiecare cu baie proprie; la parter exista un living comun, cu loc de luat masa iar in exterior o terasa cu loc de gratar si o curte generoasa cu hamace si locuri umbroase.

REZERVARI AICI

Mobilier din lemn masiv pictat manual, perdele din panza si dantela cusute tot manual, lenjerii de pat din in si canepa, facute pe comanda; camere aerisite, cu pereti varuiti intr-un alb ca spuma laptelui; mic dejun bogat si posibilitatea de pensiune completa, cu bucate variate si sanatoase, de la fermierii din zona; curtea generoasa, plina cu verdeata, flori si pasari; cantatul cocosilor in zori de zi; satul care pare uitat de lume…iata cateva motive pentru care merita o vacanta la CLOASTERF HAUS, rupti de realitate si timp!

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Pentru cei ce iubesc luxul si tehnologia moderna, nu este un loc tocmai nimerit! Nu exista televizor, satul nu este prea ofertant pentru activitati multiple, poate doar drumetii pe coclauri si ciclism. Insa sunt destule de explorat in vecinatati: Satul Viscri, Biserica Fortificata din Saschiz, Cetatea Rupea; si, desigur, daca mergi cu masina, Sighisoara este la nici 20 de minute.

Puteti verifica disponibilitatea de cazare aici: 

CLOASTERF HAUS

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cloasterfhaus.ro