Conacul Ambient, langa Brasov

 

Conacul Ambient de 5 stele este la 12 km de Brasov, in Cristian, la o aruncatura de bat de “sora” lui, Resort Ambient, care face parte din acelasi lant, cu servicii oarecum identice dar decorat in alt stil; despre acesta am scris aici.

Daca pe vecinul Resort Ambient l-am simtit mai adaptat familiilor mari cu copii, aici la conac, chiar daca sunt facilitati pentru cei mici, am avut sentimentul unui loc in care se discuta afaceri sau unde cuplurile vin sa gaseasca linistea.

Piscina interioara cu apa incalzita, cu un perete vitrat, astfel ca vara - cand se deschid usile larg, ai sentimentul ca esti si afara.

Camere cu suprafete intre 20 si 50 de mp, in toate variantele - apartament, duplex, duble executive, standard, asigurand un confort excelent si un design interior rafinat, elegant si linistitor.

Sauna, jacuzzi si masaj; billiard, tenis de masa, teren de sport multifunctional; loc de joaca pentru copii….

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Mic dejun de 5 stele, wi-fi gratuit peste tot in conac, tv, baile cu uscator de par, halat de baie si papuci, cosmetice de baie, serviciu spalatorie si calcat,  paturi suplimentare la cerere, paturi pentru bebelusi...

REZERVARI AICI

Duplex cu living la parter, dormitor sus si baie cu hidromasaj.

REZERVARI AICI

Aici vii sa te relaxezi, pentru ca de restul se ocupa staff-ul; facilitati de transfer de la aeroporturile Bucuresti si Sibiu, deplasari la diferite intalniri de afaceri, excursii, toate cu flota de autovehicule din clasa business, confort sau masini pentru grupuri mici, cu soferi cunoscatori de diferite limbi straine.

Puteti fi sfatuiti si ajutati concret pentru diverse activitati: aventura 4x4, zbor cu avionul, zbor cu parapanta, tir cu arcul sau pusca, tiroliana, vanatoare de comori, zbor cu balonul cu aer cald, zbor cu elicopterul sau cu motoparapanta, catarat pe stanci, rapel…

Ski, patinaj, cel mai mare parc acvatic din Transilvania, gradina zoologica, rezervatie de ursi si zimbri, shopping.

Cetatea Rasnovului, Castelul Bran, biserici fortificate, chei montane spectaculoase si pesteri....

REZERVARI AICI

Parteneriate selectionate cu grija, unde clientii Conacului Ambient au reduceri: restaurante, cafenele, pub-uri si bistro-uri, cinematografe, saloane de frumusete, cluburi, parcuri si rezervatii...

Discutati cu gazdele si va vor indruma spre experiente pe care veti dori sa le retraiti, intorcandu-va aici.

REZERVARI AICI

Bucataria este traditional romaneasca folosindu-se produse locale proaspete.

TOTUL sa fie o experienta minunata, pare sa fie gandirea care-i ghideaza pe cei de la conac. S-a pus multa pasiune, talent, calitate si resurse pentru designul exterior dar mai ales al celui interior. Echipa de bucatari are priceperea si disponibilitatea pentru a satisface orice pofta. Bar si loc de relaxare de club select. Piscina, sauna, masaje, jacuzzi, teren de sport, tenis, biliard - sa nu lipseasca nimic. Toate serviciile pentru excursii si timp liber descrise mai sus. Personal cald, prietenos si saritor.

Cei de aici nu ne-au lasat impresia ca toate astea sunt facute pentru a satisface cerintele celor 5 stele, ci mai degraba din bucuria pe care le-o faci, trecandu-le pragul.

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: conaculambient.ro; facebook