Conacul Torzburg din Bran, jud. Brasov

 

Cu o pozitie privilegiata - fix peste drum de celebrul Castel Bran, cu un concept nou in zona si un stil aparte, CONACUL TORZBURG a intrat cu brio in galeria locatiilor de cazare elegante si rafinate, din turismul romanesc.

 Este o cladire veche, restaurata timp de mai bine de 2 ani, in care s-a investit mult suflet si se cunoaste acest lucru. Dupa cum ne spuneau chiar proprietarii, nu s-a facut rabat de la calitate, reconsolidarea dar mai ales design-ul interior s-au realizat cu o echipa de arhitecti si acest lucru se vede de indata ce le treci pragul. 

Sa intram putin, sa ne familiarizam cu locul

 

REZERVARI AICI

Este un conac atipic, in sensul in care stilul amenajarilor este un concept de designer, nu un stil arhaic, boieresc. Eleganta vine chiar din simplitatea liniilor si a mobilierului, nimic nu este incarcat sau greoi, tonurile sunt in general pastelate si primesc accente potrivite, inducand o stare placuta si linistitoare.  Totul in interior este absolut nou,”croit” pe comanda sau adus special de la ateliere si producatori faimosi din strainatate.

REZERVARI AICI

Conacul nu este foarte mare, se incadreaza la categoria boutique-hotel si ofera 4 variante de cazare: camere duble cu pat matrimonial, camere twin, suite deluxe si o camera speciala, pe 2 etaje, avand 48 mp - Torzburg Loft.

 

REZERVARI AICI

Toate cele 9 camere, mai putin Loft-ul, ofera priveliste catre castel. De asemenea, asigura toate facilitatile specifice unui hotel de 4 stele: spatii vitrate generoase, textile de cea mai buna calitate, accesorii de baie (sapun, sampon, conditioner, papuci), uscator de par, TV LCD cu diagonala mare, seif, zona de relaxare, wi-fi gratuit. Si un lucru extrem de important in zona Bran, parcare gratuita in curtea interioara.

REZERVARI AICI

Punctul de atractie al conacului este considerat restaurantul. Nu neaparat ca stil de amenajare, ci mai degraba ca meniu oferit: preparate de calitate, care ies din mana unui chef experimentat, ingrediente naturale, gusturi fine locale si internationale, posibilitatea adaptarii meniului la diete speciale. Pentru momente de rasfat si relaxare, cocktail-uri variate cu si fara alcool si una dintre cele mai bune cafele, cu o poveste de familie de inceput de secol XX, cafeaua Baque.

La conac, oaspetii se pot bucura de privilegiul unei curti imense, pline cu verdeata. De relaxare totala la una dintre cele 2 terase ale locatiei: cea din fata conacului, cu vedere directa la castel; sau la cea din curtea interioara, la umbra unui nuc secular. In general, de aerul boem al intregii locatii.

REZERVARI AICI

Iar ca atractii turistice, zona este foarte ofertanta:

Castelul Bran 🙂  de vizavi; Wolf Park Adventure din ZarnestiSanctuarul Libearty Bear din Zarnesti; Parcul de Aventura Cheile Gradistei; Pestera Valea CetatiiDino Parc - RasnovCetatea Rasnov; Poiana Brasov la aprox. 22 km; Partii de ski: Kalinderu (16 km); Subteleferic (16,2 km); Clabucet si Bradul  (16,8 km); Cheile Dambovicioarei

Lasam aici si link-ul unde se pot face rezervari

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: torzburg.ro