Conceptul hotelier Privo din Targu Mures

 

Unic in orasul Targu Mures, deosebit prin faptul ca uneste confortul modern cu istoria ce s-a scris odata cu inceputul secolului XX, putem spune ca Privo este un concept hotelier inedit. Pentru ca uneste fara a deranja, intr-un ansamblu atragator, o vila de la 1900, mobilata in stil Art Deco si un hotel modern pana la ultimul surub - cu fatada din sticla securizata, interioare minimaliste si ergonomice, stil business in decorare si abordare. Toate, intr-un parc cu o suprafata de 3500 mp.

Puteti citi si despre experienta noasta la Privo 

Privo este destinatia numarul 1 pentru cei veniti cu afaceri in oras sau imprejurimi. 

Insa este la fel de primitor si cu cei in tranzit sau aflati in vacanta si care vor sa beneficieze de conditii foarte bune.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Hotelul are o capacitate de aprox 100 de locuri, in camere duble twin si suite deluxe. Toate cu decor minimalist si dotari moderne: paturi cu saltele ortopedice si spuma de memorie, perne si lenjerii hipoalergenice; bai proprii cu articole cosmetice premium; unele camere cu cada sau cabina de dus in mijloc; tv cu ecran plat si diagonala mare; birou si facilitati de preparat ceai si cafea instant; minibar, sistem de climatizare, seif pentru laptop, telefon wireless, internet.

Puteti citi si despre experienta noasta la Privo 

REZERVARI AICI

Nenumarate facilitati, astfel incat sa ai totul la indemana: transfer de la si spre aeroport (aflat la maiputin de 15 km), parcare exterioara si interioara, supravegheata video; spalatorie, curatatorie si servicii de calcat; fotocopiere, tiparire, secretariat. 3 sali business ce formeaza un centru de conferinte si evenimente, dotate corespunzator: laptopuri, microfoane wireless, videoproiector si smart board, climatizare, internet, posibilitatea de traducere simultana.

Un mini centru spa, cu jacuzzi, sauna finlandeza, sauna cu infrarosii si o sala de fitness.

Total opusa acestui hotel modern, o vila absolut superba, de fapt inima intregului concept, punctul zero de la care a pornit tot ce astazi inseamna Privo:

Vila Csonka by Privo.

Cu 3 apartamente deluxe si 3 camere duble, cu acces direct din receptia hotelului dar si separat, vila este mobilata Art Deco, avand piese originale reconditionate si o atmosfera specifica anilor 1900 in Targu Mures.

REZERVARI AICI

Toti cei cazati fie in hotel fie in vila, au inclus in pret micul dejun, servit in lobby barul din hotel. Seara, intr-o atmosfera relaxata dar eleganta, se poate comanda cina; restaurantul este a la carte, cu un meniu conceput saptamanal.  Bucatarie internationala, vinuri selectionate, deseori organizare de evenimente corporate sau private. Exista si o enoteca, pentru cei interesati de degustari profesionale; de altfel, o mare importanta se acorda depozitarii si tezaurizarii vinurilor.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Fara dubiu, Privo este deosebit pe piata hoteliera din tara noastra; facilitatile puse la dispozitie sunt multe si de calitate; este pe locul 1 si la capitolul amabilitate si ospitalitate. De aceea, includem Privo si Vila Csonka by Privo in galeria yozi.ro, cu cele mai frmoase locuri de cazare din Romania!

Si va lasam si un filmulet de 3 minute cu Privo, cat sa simtiti locul.

Puteti citi si despre experienta noasta la Privo 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: privo.ro