Cuib in Haita Land

Continuam aventura prin Muntii Calimani, intr-o zona uimitor de frumoasa si linistitoare, despre care v-am povestit aici. Ne intoarcem pe versantul de munte din comuna Șura Sarului, acolo unde se termina asfaltul si incepe padurea. Si unde au rasarit nu de foarte mult timp, 3 cabane deosebite, diferite total de zona prin stil si arhitectura, dar foarte bine integrate in peisajul inconjurator.

Despre una dintre aceste 3 cabane va vom povesti astazi. Este cea mai mare dintre ele, practic este un duplex cu doua apartamente, se poate inchiria integral sau separat si poate primi pana la 8 oaspeti.

Cuib in Haita Land

REZERVARI AICI

Cazarea in casa de vacanta este multifunctionala.

Cuibul este cladit pe temelia unei case batranesti, veche de peste 100 de ani, gasita pe terenul de aproximativ 7 hectare, ce reprezinta astazi Haita Land.

Va spuneam ca sunt doua apartamente, fiecare poate gazdui maxim 4 persoane. In functie de preferinte si marimea grupului, exista o usa ce se poate deschide intre cele doua apartamente si astfel se poate comunica dintr-o parte in cealalta. Indiferent de varianta, intimitatea este totala.

Desigur, sunt 2 bucatarii perfect functionale. Apoi baie in fiecare apartament.

TV, spatii de relaxare, terasa. Nu exista acces la internet.

REZERVARI AICI

Va lasam adresa, daca porniti spre Tinutul Dornelor. Puneti pe gps “intrare in Parcul National Calimani, Gura Haitii”.

Vatra Dornei este la aproximativ 45 de km de aceasta cabana. Telescaunul Dealul Negru in cam 17 km. Suceava nu mai departe de 100. Astea-s doar repere, caci suntem convinsi ca nu va veti mai lasa dusi din Cuib….

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

În inima muntelui, timpul curge cu alt ritm și altă intensitate. Tu doar clipesti, dar parca te cufunzi in vesnicie. Despre Cuib, in general despre Haita Land, putem spune ca este un taram de poveste. Un loc magic, “de pe alta planeta”, covarsitor de frumos, unde te duci sa-ti speli retina si sa-ti umpli sufletul cu liniste! Merita ajuns la ei, dar atentie, da dependentă pe viata! 😊

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: FB Haita Land