Cuibul dintre iazuri, la 2 km de Piatra Neamt

La 2 km de orasul Piatra Neamt, intr-un peisaj idilic, o pensiune incantatoare isi primeste oaspetii din intreaga lume, de fiecare data cu aceeasi ospitalitate specifica locului, fapt ce a atras multe comentarii pozitive pe internet si un calificativ Exceptional de 9,6 puncte. Vorbim astazi despre CUIBUL DINTRE IAZURI

O vila cu 4 dormitoare, salon comun si o curte imensa, 2 iazuri cu rate si gaste, locuri de relaxare cu sezlonguri. Retrasa 500 m fata de drumul principal, locatia este inconjurata de dealuri si da senzatia ca te-ai retras cu totul intr-o alta poveste. Peisajul vine mereu si te surprinde, in functie de anotimp, tot ce trebuie sa faci este sa te cuplezi la linistea absoluta, la visare, sa razi ca un copil, sa te suprinzi pe tine aruncand cu pietricele in iaz… 🙂

REZERVARI AICI

Cele 4 dormitoare sunt decorate in tonuri cromatice calde, cu perdele fluide, mobilier minimalist, paturi cu saltele moi asezate pe suport din paleti; pentru fiecare exista baie privata si balcon, wi-fi gratuit, bai cu prosoape si articole cosmetice incluse.

REZERVARI AICI

Locatia este prietenoasa cu familiile cu copii, pentru acestia existand varianta de camera de familie, canale tv pentru copii, carti, dvd-uri, jocuri si puzzle-uri, instalatie de karaoke, palete de badminton; si nu in ultimul rand, posibilitatea de adaptare a meniului, special pentru cei mici.

La parterul pensiunii este un salon comun, o incapere luminoasa cu mese si bancute; aici se pot servi mancaruri preparate de gazde sau va puteti gospodari singuri pentru o gustare, un ceai sau o cafea, intr-o bucatarioara open space, utilata corespunzator.

REZERVARI AICI

In exterior exista loc de barbeque si zona de picnic, terasa cu mobilier de gradina, hamace si sezlonguri ce te-mbie la leneveala.

REZERVARI AICI

Optional, contra cost, se poate pune la dispozitie micul dejun, preparat proaspat in fiecare dimineata, in special cu ingrediente locale si produse facute in casa.

REZERVARI AICI

Va spuneam la inceput ca suntem la 2 km de orasul Piatra Neamt, drum de nici 5 minute, cu masina. Orasul este considerat “perla Moldovei”, fiind amplasat la poalele muntilor si pe malul Bistritei. Daca ajungeti in zona, nu ratati Curtea Domneasca, Turnul-Clopotnita - un simbol al orasului,  Muzeul de Arta Eneolitica - Cucuteni, telegondola si partia de ski de la Cozla, Cetatea Dacica Petrodava.

Iar daca sunteti cu masina si va indepartati putin, neaparat sa ajungeti la Parcul National Cheile Bicazului, Barajul si lacul Bicaz si Zimbraria Dragos Voda - declarata arie protejata de lege; puteti vizita un alt orasel pitoresc, Targu Neamt  si Cetatea Neamtului, (la 50 km). Plus manastiri : Agapia, Sihastria, Varatec, Secu, Neamt.

Iata si un link unde puteti verifica disponibilitatea la aceasta pensiune

Pentru cei care vin de departe, cel mai apropiat aeroport este cel International din Bacau, la 60 de km; iar cel din Iasi este la 95 de km departare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa

…si va lasam sa priviti spectacolul naturii, pe domeniul Cuibului dintre iazuri.

Foto: facebook