Das Fort Boutique – o superbă pensiune în Râșnov

 

Unul dintre cele mai noi proiecte turistice din Romania, inaugurat la sfarsitul anului 2020. O adevarata lectie de arhitectura si design, un vis devenit realitate pentru proprietari!

Pensiunea Das Fort Boutique din Rasnov-Brasov

Putem numi aceasta pensiune din Rasnov un orasel in miniatura, desprins parca din harta unui land din Germania si adus la noi la munte. De cum treci portile, te trezesti cu o alee pavata nemteste in fata si cu cladiri de-o parte si de cealalta; parca traversezi nu mic burg, in peripetiile tale de vacanta.

Punem pinul pe harta in Rasnov, judetul Brasov, la poalele cetatii, pentru ca aici vom gasi una dintre cele mai bune cazari de la munte.

Daca sunteti in cautarea unei pensiuni in Rasnov sau a unei case de vacanta la munte, opriti-va cateva clipe asupra acestui proiect incredibil! 

 

Locatia are o semnificatie puternica pentru proprietari, fiind locul copilariei. Si atunci si-au concentrat toata atentia asupra proiectului, cu dorinta puternica de a deveni un reper in zona.

Au tocmit mesteri iscusiti, au curatat si recuperat ziduri si grinzi, picturi originale. Au scos la iveala inscriptii de sute de ani de pe bârnele cladirilor. Si pe toate acestea le-au asortat perfect cu accesorii premium ale unor designeri celebri, creind un mix perfect intre vechi si nou.

Curtea a fost ofertanta din punct de vedere al spatiului, la fel si cladirile existente, carora le-au dat o noua functionalitate. 

REZERVARI AICI

Sunt 3 case sasesti restaurate, transformate in case de vacanta, care alcatuiesc aceasta pensiune din Rasnov.

Barn House

este fostul hambar, unde se afla receptia, salonul de mic dejun si 4 apartamente duplex.

Casa Pictorului

La parter gazduieste un lounge elegant, cu zona de bar si un restaurant. Aici, meniul gourmet este bazat pe delicatese locale si asezonat cu vinuri recomandate de un somelier dedicat.

Urcand pe scari, se ajunge in fostul pod al cladirii, unde sunt 3 apartamente superbe, tot duplex.

Casa Artizanului

o casa de vacanta cu un nume elocvent pentru stilul abordat, un spatiu de arta si creatie. Aici sunt amenajate un apartament si o camera dubla.

REZERVARI AICI

Inutil sa insiram toate facilitatile acestei pensiuni din Rasnov, sunt de cea mai buna calitate, nu vom duce lipsa de nimic!

REZERVARI AICI

Ca spatii de relaxare sunt amenajate Pridvorul (cu terasa acoperita, masuta si gratar), Sauna si o Sala de Recreere.

REZERVARI AICI  

Pensiunea Das Fort Boutique din Rasnov este cu adevarat un loc uimitor!

 

Adresata persoanelor care pretuiesc natura si drumetiile, celor care iubesc mancarea buna si bauturile fine, celor care doresc sa contemple trecutul prin prisma confortului modern. O declaratie de bun gust si ospitalitate!

Este ca o calatorie senzoriala, o experienta ce merita bifata cel putin o data in viata!

Trecem cu bucurie casele de vacanta Das Fort Boutique pe site-ul nostru, unde selectam doar cele mai bune cazari pe care le gasim la munte, la mare sau in orasele turistice.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: dasfortboutique.ro