Das Fort Boutique

 

Unul dintre cele mai noi proiecte turistice din Romania, inaugurat la sfarsitul anului 2020, o adevarata lectie de arhitectura si design, un vis devenit realitate!

Das Fort Boutique

Putem numi acest loc un orasel in miniatura, desprins parca din harta unui land din Germania si adus la noi la munte. Pentru ca, de cum treci portile, te trezesti cu o alee pavata nemteste in fata si cu cladiri de-o parte si de cealalta si parca traversezi nu mic burg, in peripetiile tale de vacanta.

Punem pinul pe harta in Rasnov, judetul Brasov, la poalele cetatii.

REZERVARI AICI

Locatia are o semnificatie puternica pentru proprietari, caci este locul copilariei. Si atunci si-au concentrat toata atentia asupra proiectului, cu dorinta puternica de a deveni un reper in zona.

Au tocmit mesteri iscusiti si, cu multa migala si rabdare, au curatat si recuperat ziduri si grinzi, picturi originale, au scos la iveala inscriptii de sute de ani de pe bârnele cladirilor. Si pe toate acestea le-au mixat perfect cu accesorii premium ale unor designeri celebri, creind un mix perfect intre vechi si nou.

Curtea a fost ofertanta din punct de vedere al spatiului, la fel si cladirile existente, carora le-au dat o noua functionalitate.  

REZERVARI AICI

Sunt 3 case sasesti restaurate, care alcatuiesc Das Fort Boutique.

Prima este Barn House, fostul hambar, unde se afla receptia, salonul de mic dejun si 4 apartamente duplex.

Casa Pictorului gazduieste, la parter, un lounge elegant, cu zona de bar si un restaurant spatios, cu meniu gourmet, bazat pe delicatese locale si asezonat cu vinuri recomandate de un somelier dedicat. Urcand pe scari, se ajunge in fostul pod al cladirii, unde sunt 3 apartamente superbe, tot duplex.

A treia cladire este Casa Artizanului, un nume elocvent pentru stilul abordat, un spatiu de arta si creatie. Aici sunt amenajate un apartament si o camera dubla.

REZERVARI AICI

Inutil sa insiram toate facilitatile, sunt de cea mai buna calitate, nu vom duce lipsa de nimic!

REZERVARI AICI

Ca spatii de relaxare, sunt amenajate Pridvorul (in gradina, terasa acoperita, masuta si gratar), Sauna (cu miresme de lavanda si eucalipt) si o Sala de Recreere (cu bicicleta si un aparat de canotaj care creeaza aceeasi senzatie pe care ați avea-o in timp ce vasliti).

REZERVARI AICI

Das Fort Boutique din Rasnov este cu adevarat un loc uimitor!  O declaratie de bun gust si ospitalitate, adresata persoanelor active, care pretuiesc natura si drumetiile, celor rafinati care iubesc mancarea buna si bauturile fine, celor care doresc sa contemple trecutul prin prisma confortului modern.

Este ca o calatorie senzoriala, o experienta ce merita bifata cel putin o data in viata!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: dasfortboutique.ro