Delta Boutique & Carmen Silva Resort

 

Resort in Delta Dunarii, in localitatea Crisan, pus direct pe malul bratului navigabil Sulina, format din doua pensiuni amplasate in aceeasi curte:

Delta Boutique si Carmen Silva.

Daca nu cunoasteti Delta, va spunem ca din localitatea Crisan se poate pleca spre celelalte doua brate ale Dunarii - Chilia si Sf Gheorghe prin canalele, lacurile si ghiolurile ce le leaga. Frumos este ca plaja de la Sulina, de la Marea Neagra, este la 30 de minute de mers cu barca. 

Din Tulcea, unde este si aeroport, se poate ajunge aici doar pe apa, fie folosind vapoarele care au curse regulate, fie pensiunea are serviciul contra cost, care va poate aduce cu barca rapida.

Resortul este cotat cu 5 margarete.

REZERVARI AICI

Piscina cu zona pentru copii, restaurant propriu, bar in interior si la piscina, lodge, jacuzzi si sauna, biliard si tenis de masa. Se pot face excursii in Delta sau simple plimbari cu barcile in imprejurimi si, bineinteles, pescuit de toate stilurile si la zeci de feluri de pesti.

Doua pontoane din lemn strajuiesc cele doua pensiuni. Unul pe bratul Sulina iar celalalt in spate, de unde se poate pleca cu barcile spre lacul Iacob. De pe ambele se poate pescui.

Rezervari aici:

Resort Delta Boutique & Carmen Silva - Crisan, Delta Dunarii

Restaurant cu un design cool, cu preparate in special din peste proaspat, dar si meniuri din bucataria romaneasca si internationala.

Pe vreme frumoasa se poate mananca pe terasa cu vedere spre Dunare.

In pretul camerei este inclus si micul dejun.

REZERVARI AICI

Cei de aici ne vor ajuta cu inchirierea de barci cu motor sau cu vasle, fie pentru pescuit, fie pentru excursii; inchiriere de canoe; inchiriere de biciclete. Ne vor ajuta cu partidele de pescuit sau cu sculele necesare, cu transferul catre cele mai bune locuri.

Excursii catre celebra padure Letea sau catre orasul Sulina...

 

REZERVARI AICI

In cele doua pensiuni sunt in total 21 de camere standard, ale caror paturi pot fi twin sau apropiate, in functie de nevoie si 4 apartamente.

In toate exista wi-fi gratuit, televizor cu ecran plat, aer conditionat, minibar, seif, convectoare electrice pentru zile mai reci, bai cu articole de toaleta gratuite, prosoape, uscator de par.

Amenajare interioara placuta, simpla si odihnitoare, cu mobilier din stejar.

Apartamentele au suprafete generoase, living si dormitor, in ambele existand televizor.

REZERVARI AICI

Puteti verifica rezervarile aici:

Pensiunea Delta Boutique & Carmen Silva

Am lasat mai jos un filmulet scurt care va introduce fidel in atmosfera acestui resort ce a adunat o medie excelenta in review-urile de pe net, dintr-un numar foarte mare de turisti. Delta Dunarii a inceput sa ofere o varietate mare de cazari, acoperind toate gusturile: micute case traditionale, cherhanale modificate in pensiuni, mix de confort actual cu design rural sau boutique-uri de felul acesta, unde serviciile se apropie mult de cele ale unui hotel clasic cu multe stele, beneficiind in plus de amplasarea in mijlocul acestui loc extraordinar din Europa.

Sa nu uitati sa va aruncati un ochi si pe filmuletul pus.

Iata si filmul:

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: deltaboutique.ro