Domeniul Cerbilor din Bucovina

 

In Bucovina, pe Valea Delnitei, langa Fundu Moldovei, am descoperit o mica Austrie…o cabana cu influente din Alpi, un loc deosebit si atragator atat prin amenajari cat si prin facilitati, atractii si mai ales mancare exceptionala.  

Acolo unde se termina drumul si incepe tinutul padurilor si al cerbilor, ni se dezvaluie o zona incredibila, unde mana omului nu a facut altceva decat sa-i sporeasca frumusetea si sa protejeze ceea ce ea poate oferi aici: paraie cu apa limpede, paduri dese, cerbi si caprioare firave dar prietenoase, o intindere montana ce-ti taie respiratia si te uita nemiscat, in contemplare.  

Sa patrundem azi pe Domeniul Cerbilor.

REZERVARI AICI

Aceasta cabana strasnica poate gazdui aproximativ 20 de persoane, in 8 camere duble si doua apartamente.

Confortul oaspetilor este pe primul loc, astfel incat fiecare camera a fost amenajata imbietor si dotata cu toate cele trebuincioase: baie proprie cu articole cosmetice si prosoape; paturi largi matrimoniale, cu lenjerii de cea mai buna calitate, televizor LCD, incalzire in pardoseala, balcon.

REZERVARI AICI

Cele doua apartamente: Silver si Golden, au fiecare suprafata generoasa: living, baie si doua dormitoare.  Golden este si cel mai ravnit, avand in living un superb loc de relaxare cu canapele din piele langa semineu!...

REZERVARI AICI

Bucatarie traditionala bucovineana si bucate vanatoresti cu gust deosebit, de-o iei razna mancand! Daca porniti catre aceasta destinatie, sa va pregatiti…va asteapta ospaturi ca pe vremea dacilor 🙂

Dar si o selectie de vinuri pe care le puteti degusta in crama proprie, unde pornesc alte ospaturi si chiolhanuri, degustari si nopti de sporovaiala.

REZERVARI AICI

Prin curtea pensiunii trece un izvor a carui albie a fost frumos amenajata, cu pietre de rau. Un foisor din lemn, construit in stil montan, adaposteste un gratar solid si mese cu bancute, unde se pot muta petrecerile pe timp de vara.

Iar pentru doritori, un teren de sport cu nocturna…

Locul este foarte apreciat de turistii care i-au calcat pragul; design-ul atragator, conditiile foarte bune, curatenie, mancarea exceptionala, zona incredibil de frumoasa…dar mai ales ospitalitatea gazdelor, oameni ce te primesc cu bratele deschise si fac tot posibilul sa te simti cat mai bine si sa primesti in suflet amintiri cat pentru o viata.

Va lasam un link unde puteti afla si mai multe detalii si unde puteti verifica disponibilitatea de cazare.

Si daca plecati pentru mai multe zile, aveti in zona partia de ski Carlibaba (in 15 km), statiunea Vatra Dornei (45 km), Gura Humorului cu partie de ski si Compexul de Agreement Arinis (50 km).

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: domeniulcerbilor.ro