Dominic Boutique – în Cloaşterf, Saschiz

 

Sa ne punem mai intai pe harta. Suntem in Transilvania, satul Cloasterf, comuna Saschiz, judetul Mures, la vreo 17 km de Sighisoara si vreo 45 de Salina Praid. Cetatea Rupea e pe la 30 de km, iar in drum trecem prin Crit si putem face un ocol prin satul drag Prinţului Charles, Viscri.

Acum sa ne ocupam de propunerea  noastra de vacanta sau weekend, dintr-un loc de basm. Oriunde le cautati, casutele pe care vrem sa vi le aratam sunt descrise separat - deci nu le veti gasi la un loc, ca intr-un resort, desi sunt amplasate in aceeasi curte de tara superba. Le vom da link separat, in eventualitatea in care calatoriti in cuplu sau familie, dar am tinut sa stiti ca sunt grupate, in cazul in care o gasca sau mai multe cupluri ori familii ar dori sa calatoreasca impreuna.

Am mai vrea sa stiti ca va vom arata mai degraba niste mici opere de arta, in care sa va petreceti timpul liber. Acest boutique este locul unde garantam ca va veti scoate din priza.

Asadar, suntem in Cloasterf, la numarul 20.

REZERVARI AICI

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

Sa facem un plan: va spunem cum se numesc casutele si intram in fiecare sa admiram priceperea cu care au fost reconditionate spatiile, fiecare piesa de mobilier sau element de decor, designul intre traditional si modern. Vedem dimensiunile, cate paturi sunt; serviciile sunt valabile pentru toate, asa ca le enumeram laolalta; apoi va aratam spatiile comune - curte, bucatarie, locuri de relaxare. Aruncam un ochi si prin linistitul sat. La final va aratam doua imagini cu 2 casute de vis din Sighisoara si va dam si link. Fac parte din „lantul” Dominique Boutique si sunt decorate in acelasi stil artistic. Poate aveti drum prin cetate.

 

Dominic Boutique - Gardener's Cottage

Asta micuta din prim plan.

Rezerva

REZERVARI AICI

La parter exista o canapea extensibila, baie, loc de luat masa, chiuveta, soba. Pe scari, la etaj, un dormitor cu doua paturi single, baie si dus.

30 de mp, intrare privata si gradina.

Asta a fost Gardener's Cottage. 

Trecem la urmatoarea. Nu le punem intr-o ordine de clasament, ci le luam la intamplare. Unele sunt mai incapatoare, altele mici bijuterii desprinse parca din povestile hobbitilor.

 

Dominic Boutique, Little Barn 

Rezerva

E cea din spate; ca s-o vizualizati si in curte.

REZERVARI AICI

Camera cu doua paturi individuale si 15 mp de frumusete si detalii superbe.

REZERVARI AICI

De vis, pana aici. Mai sunt doua case, dar ne oprim foarte putin pentru spatiile comune, sa vedem ce facilitati avem, dupa care intram si in ele.

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

Bucatarie cu loc de luat masa si cu tot ce trebuie in ea: plita, frigider, prajitor de paine, cuptor cu microunde si cafetiera, vase si ustensile de gatit si servit, robot de bucatarie, gratar...

Wi-fi gratuit peste tot, patut si scaun pentru copii, parcare, articole de baie, prosoape, uscator de par...

Treaba cu gradina sta asa: tragi o masa afara, o asezi la umbra sau la soare - cum o fi pofta, desfaci o bere sau torni o cafea si lasi gandurile sa se linisteasca. Suntem la tara, la curte, in liniste si aer curat. Ne asezam pe o banca sau ne intindem intr-un hamac. Relaxeaza-te!

Dominic Boutique - Casa Mare

In casa asta mare, cum ii si zice numele, sunt doua apartamente. Unul cu doua camere cu cate doua paturi individuale, baie si 44 mp. Al doilea, de 58 mp, cu doua dormitoare. Intr-o camera, un pat single si o canapea extensibila, iar in cealalta un pat matrimonial.

Chicineta cu tot ce este necesar, frigider...

Rezerva

REZERVARI AICI

Si exteriorul ei...

REZERVARI AICI

Si-o imagine de la o ferestruica a podului locuibil...

Nu plecati, pentru ca va aratam o "micuta bijuterie" in care sa dormiti. Vrem doar sa va spunem unde gasiti sa faceti rezervari, in eventualitatea in care relaxarea la tara va e pe plac.

Dominic Boutique - Cloaşterf

O sa le gasiti prezentate separat. Dar v-am mai spus asta 🙂

Si acum, casuta Hobbitului, cum ne place noua sa-i spunem. Pentru ca are doar 10 mp, da' e cool tare de tot.

 

Dominic Boutique - Atelier

REZERVARI AICI

Uitati-o privita de la o fereastra; cea micuta din stanga.

REZERVARI AICI

Aici, in Cloasterf la numarul 20, e un loc unde sa incepem o carte, fie c-o citim sau o scriem. Apoi, in pauzele de scos nasul din ea, sa ne plimbam agale pe strazile cetatii Sighisoara. Mai un cocotat in cetatea Rupea, reculegere in bisericile din sat sau din jur. Aici e de lenevit, de imbuibat din bucataria locala, de incercat palincile si vinurile, de stat cu ochii in cer, intinsi pe un pled.

Este locul perfect de zacut si pierdut timpul.

Mai aruncati cateva priviri, iar noi, Yozi.ro va dorim vacanta frumoasa!

ps. la final, promisiunea cu cele doua apartamente din Sighisoara si link catre ele.

Iata si apartamentele din Sighisoara. Vizitati-le aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: dominicboutique.ro