Elexus Boutique

 

Pentru cei familiarizati cu statiunea Predeal de pe Valea Prahovei, hotelul despre care o sa vorbim astazi nu este o locatie noua. Din contra, dateaza din anii ’20, deci sunt deja 100 de ani de traditie.

Nou, surprinzator este insa modul cum locatia a fost reconditionata si modernizata, transformandu-se astazi intr-un superb boutique-hotel.

Anul 2020 a fost pentru complexul turistic Robinson o transformare totala si o metamorfozare in ceea ce acum a devenit:

Elexus Boutique Hotel

REZERVARI AICI

Acest concept-boutique se afla intr-o zona linistita a statiunii, la maxim 2 km distanta fata de partia Poliștoaca. Vizavi este “fratele mai mare”, Hotelul Elexus de 4 stele.

Vom povesti si despre acesta intr-un articol viitor, astazi ne bucuram de Elexus Boutique.

REZERVARI AICI

O curte imensa cu multe locuri de relaxare, foisoare, balansoare si hamace, locuri retrase si intime, verdeata si flori peste tot, multa, foarte multa liniste.

Interioarele sunt modern amenajate, peste tot unde intorci privirea, numai curatenie, eleganta, dichis.

Camerele sunt in diferite variante si suprafete: single, duble standard sau deluxe, suite si apartamente. Bai proprii cu tot ce-ti trebuie.

Paturi king-size cu saltele noi si asternuturi impecabile. lumini din spoturi moderne, minibar, aer conditionat, semineu electric in un ele dintre ele, smart tv cu Netflix si HBO, internet wi-fi, posibilitatea de check-in si acces camera pe baza de aplicatie online.

REZERVARI AICI

La parterul hotelului este celebrul restaurant Robinson, unde se poate opta pentru toate mesele de peste zi; micul dejun este inclus in pretul cazarii.

REZERVARI AICI

Mese amenajate si pe terasa, e si pacat sa stai in interior, cand e vreme placuta afara. Insa iarna, dupa o partida zdravana de ski, la focul semineului din restaurant, papanasii sunt perfecti!!

E de venit la Elexus Boutique, in orice anotimp!

Va puteti bucura de confort si liniste intr-o atmosfera frumoasa, ce poate face ca vacanta la munte sa capete aura unei amintiri de neuitat.  

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: boutique.elexus.ro