Elia Vama Veche (Adult-Only)

 

Vila mediteraneana absolut superba in Vama Veche! Un concept adult-only ce incepe sa fie tot mai raspandit si la noi in tara, de altfel aceasta vila nu este singura care abordeaza acest tip de turism, in Vama Veche.

Este o locatie intima, cu doar 5 camere duble; 4 dintre ele sunt asezate pe-o latura a piscinei exterioare din mijlocul gradinii. Iar pe cealalta parte, un living elegant, de vara, cu arcade ce fac trecerea spre curtea interioara. A cincea camera este o suita oarecum separata, cu o micuta gradina inconjurata de verdeata.

O amenajare eleganta chic, decor impunator dar nu foarte incarcat, atmosfera boema, un vis de vara la malul marii.

Elia din Vama Veche

REZERVARI AICI

Fiecare camera are baie proprie cu prosoape, articole cosmetice, uscator de par. Pat dublu si o canapea micuta pentru relaxare; terasa cu sezlong si scara ce coboara direct in piscina. TV; nu exista acces la wi fi.

Spatiul comun este un living de vara ce se contopeste cu gradina. Canapele ample si comode, locul de luat masa elegant amenajat de fiecare data, cu multa atentie la detalii fermecatoare.

REZERVARI AICI

Pretul include mic dejun ce poate fi transformat cu lejeritate in brunch, servit pana tarziu spre orele amiezii.

Se asigura menaj zilnic.

Plaja este in mai putin de 200 de metri.

Elia Vama Veche este o oaza de liniste, un loc potrivit pentru cupluri, pentru celebrarea unei cununii in cerc restrans, de ce nu? Orice tip de eveniment poate fi aici sofisticat si de neuitat!

REZERVARI AICI

 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: eliavamaveche.ro