Enpi Lake Resort

 

Va propunem astazi o evadare in natura, de cand da vremea buna si pana se iveste frigul; un loc foarte frumos, in mijlocul naturii, pe malul unui lac plin cu pesti  (asta inseamna ca va puteti lua unditele si lansetele cu voi), dar unde se poate practica si canotaj, ski-jet, hidrobicicleta                .

Un resort cu casute si bungalow-uri, foarte aproape de Iasi, pe malul Lacului Dorobant:

Enpi Lake Resort

REZERVARI AICI

Vorbim despre un complex modern de casute aflate pe malul lacului. Cei ce practica acest tip de evadari in natura si se cazeaza la casute si bungalow-uri, cu siguranta sunt obisnuiti cu faptul ca toaletele, baile, bucataria sunt la comun. Asta, ca sa intelegem de la inceput  unde ne aflam.

Este un tip de turism practicat de multi dintre noi; conditiile de confort si curatenie sunt foarte bune, similare cu cele dintr-un camping european, casutele sunt amenajate in stil scandinav, incat te poti imagina lejer campat undeva, prin nordul continentului.

REZERVARI AICI

Casute duble sau twin cu suprafete de 15 mp si, atentie!... un bungalow  de 70 mp, cu baie proprie!!

Daca preferati sa dormiti la cort, exista si aceasta posibilitate, in corturi de 6 mp, cu saltea-pat.

REZERVARI AICI

Bungalowul are living si 2 dormitoare cu pat dublu; baie proprie cu dus si chicineta cu frigider, cuptor cu microunde, plita, ustentile.

REZERVARI AICI

La modul general, sunt multe facilitati in tot complexul: internet wi-fi, aer conditionat in toate incintele, plase pentru tantari, parcare gratuita pazita; TV cu ecran plat; toaletele au articole cosmetice, in casute veti gasi prosoape si lenjerii. Mobilierul este nou, modern si functional. Fiecare casuta are o mica veranda cu masuta si scaune de terasa.

REZERVARI AICI

O plaja privata este amenajata si un ponton cu sezlonguri, locuri de relaxare si bar. Exista si o zona special amenajata pentru picnic si barbeque.

 Micul dejun bufet este inclus in pretul cazarii si este servit pe terasa.

 

REZERVARI AICI

Enpi Lake Resort este de asa natura gandit, incat sa indemne la relaxare, distractie, sport: pescuit, canotaj, inchiriere de biciclete si hidrobiciclete; masa de biliard, teren cu gazon natural multisport, cu nocturna…

La 7 km este Iasi, deci sunteti aproape, daca va mai tenteaza cate o fuga. Aeroportul este si el in aproximativ 6 km, se poate asigura transfer, contra cost.

Puteti da o fuga si pana la Clubul de Agrement Hamak Adventure Park, ajungeti in 18 km si aici veti gasi: echitatie, paintball, restaurant, trasee de catarari.

Daca va decideti sa porniti la drum, verificati aici disponibilitatea de cazare.

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Enpi Lake Resort