Epoque Hotel – Relais & Chateaux – Bucuresti

 

Hotel Epoque, castigator al celui mai bun hotel din Europa in anii 2016-2017 - Forbes Romania

Din 2018, Hotel Epoque devine membru Relais&Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume - Forbes Romania

Hotel boutique de 5 stele cu standarde de lux, potrivit pentru calatorii de afaceri dar si pentru vacante, cu un amplasament ferit de zgomotul bulevardelor, aproape de cea mai mare gradina publica din centrul orasului. 

Spatii generoase in cele 45 de apartamente ale hotelului, oferind confort pentru relaxare si lucru.

Apartament Junior, 35-40 mp; Apartament Executive, 40-44 mp; Grand Executive si Luxury Suite, 50 mp; Apartament Vip, 90 - 110 mp

REZERVARI AICI

L’Atelier-l’art culinaire, restaurantul hotelului cu cea mai fina bucatarie franceza din Bucuresti, meniuri traditionale si creatii sezoniere.

Carte de vinuri cu etichete exceptionale. Bar&Lounge cu o selectie impresionanta de brandy si lichioruri, whisky si vinuri de colectie.

REZERVARI AICI

Limuzina privata pentru tururi de lux cu ghid sau pentru transferuri la aeroport, pentru plimbari spre atractiile orasului sau in afara lui; recomandari personalizate de petrecere a timpului liber; bilete la teatru, opera, concerte sau orice alt eveniment; programari la saloane de infrumusetare, buchete si aranjamente florale, recomandari shopping; parcare si servicii de valet; business-center cu activitati de secretariat, traduceri etc; facilitati pentru persoane cu dizabilitati.

REZERVARI AICI

Piscina interioara cu apa incalzita, cu hidromasaj si jeturi de apa, sauna uscata si umeda, masaje si terapii spa, centru fitness.

Rezervari aici

Epoque Hotel - Relais & Chateaux

Relais & Châteaux este cea mai prestigioasă asociație hotelieră din lume, iar Hotel Epoque a devenit din 2018 membru al acestei organizatii exclusiviste.

Site-ul nostru selectioneaza doar cele mai bune cazari din Romania.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: hotelepoque.ro