The Frontier Hotel in Bucovina de Nord

 

Hotel modern la 500 de metri de granita cu Ukraina. Suntem in localitatea Siret, in Bucovina de Nord. Iar The Frontier Hotel este solutia perfecta pentru cei aflati in tranzit catre sau dinspre tara noastra!

Este o cladire noua, cu 35 de camere: standard, executive si business in variante single, duble matrimoniale sau twin si triple; in plus, 4 apartamente.

Facilitati multiple: bai cu articole cosmetice si prosoape, aer conditionat, seif, minibar, TV cu ecran plat, acces pe baza de card electronic, telefon cu acces national si international; wi-fi gratuit. Mic dejun inclus in pret.

Restaurant cu meniu a la carte din bucataria traditionala dar si internationala; bar cu specific irlandez si meniu variat de bauturi si gustari; sala de fitness cu echipamente moderne; sauna si masaj; sala de conferinte.

Parcare privata pazita, la cerere transfer de la si catre aeroport: cel din Suceava este la 54 km distanta, iar aeroportul Chernivtsi din Ukraina la aprox 36 km departare.

Frontier Hotel este primitor, foarte curat, cu design modern, cu amenajari elegante si materiale de cea mai buna calitate.  

 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: frontierhotelromania.com