Frunzisului 110

 

Apartament cald si luminos, situat intr-o zona linistita si accesibila a orasului Cluj, in cartierul Zorilor si aproape de Parcul Central.  Pana in 2,5 km sunt fata de Cluj Arena, Gradina Botanica,  Centrul Comercial Platinia, Universitatea Babes-Bolyai si Palatul Bánffy. Si chiar daca nu este pozitionat chiar in inima orasului, este statie de autobuz la nici doua minute distanta, iar de acolo exista linii directe pana in centru. In plus, in zona sunt restaurante, magazine, chiar si o piata agroalimentara.

Spatios, avand living cu canapea extensibila si chicineta open space, baie si un dormitor matrimonial, Apartamentul Frunzisului 110  poate fi o alegere excelenta pentru un cuplu sau o familie cu 2 copii.  Gazdele vor fi mereu disponibile cu orice aveti nevoie si cu multe informatii pretioase. Si va vor intampina cu apa, ceai, cafea, fursecuri si mici gustari, lumanarele parfumatre, produse de curatenie si articole cosmetice la baie. 

In chicineta sunt tot felul de ustensile pentru gatit si aparatura electrocasnica necesara pentru gospodarire proprie.

Dormitorul matrimonial cu lenjerii de pat de foarte buna calitate.  Tv, acces gratuit la wi fi, facilitati de calcat, un mic balconas cochet mobilat. Puteti intreba gazdele, in principiu se permite accesul cu animale de companie.

Frunzisului 110 este foarte curat, frumos mobilat, modern si cu bun gust, are nenumarate facilitati si o atmosfera de “acasa”, iar pe noi ne incurajeaza sa il includem in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!