Green Resort Bran

 

La 2 km de Castelul Bran, in judetul Brasov, am descoperit un mini resort si suntem convinsi ca va fi atractiv pentru multi, datorita faptului ca imbina starea de bine si frumusetea data de natura, cu dorinta de confort la standarde inalte.

GREEN RESORT BRAN

REZERVARI AICI

Ansamblul cuprinde 8 case distincte, fiecare avand curte proprie cu terasa si zona de barbeque, astfel ca orice turist se poate bucura de intimitate.

Sa va descriem structura caselor, ca sa va faceti o idee generala, dupa care luam fiecare varianta in parte.

Asadar, in Green Resort Bran gasim:

o casa compusa din living cu bucatarie + 1 dormitor, baie, terasa si curte; poate gazdui 2 adulti

6 case compuse din living cu bucatarie + 2 dormitoare cu balcon, 2 bai, terasa si curte; fiecare poate gazdui 4 adulti

o casa compusa din living cu bucatarie + 4 dormitoare cu balcon, 4 bai, terasa si curte; poate gazdui 8 adulti

REZERVARI AICI

Nu ne-am decis ce am putea scoate in evidenta in mod deosebit la aceste vile, deoarece oaspetii care s-au cazat aici au apreciat in aceeasi masura curatenia, confortul si facilitatile, localizarea, gazdele foarte ospitaliere si, nu in ultimul rand, raportul bun calitate-pret. Review-urile au condus deja la un scor fabulos pe internet - 9,9 puncte. 

Toate interioarele sunt moderne, decoratorii au stiut exact ce-si doresc si s-au jucat frumos cu texturile si combinatiile de piatra-lemn. Living-urile sunt spatii generoase, dormitoarele au paturi confortabile, cu lenjerii bune din bumbac; baile sunt dotate cu articole cosmetice, prosoape, uscator de par; bucatariile sunt complet utilate, cat sa te simti ca acasa si sa te poti gospodari in voie.

Sa le luam pe rand, ca sa stiti exact ce puteti alege daca doriti sa faceti o rezervare. Iata si un link unde puteti verifica disponibilitatea.

Incepem cu Vila Superioara.

Are 160 de mp, 4 dormitoare - fiecare cu balcon si gradina cu terasa. Bucatarie complet utilata, cu expresor, plita, cuptor cu microunde si tot felul de ustensile. Living spatios cu zona de luat masa, TV, 1 baie la etaj.

REZERVARI AICI

Acum va aratam una dintre cele 6 vile cu 2 dormitoare, ce pot gazdui 4 persoane

125 mp, 2 dormitoare la etaj, fiecare cu balcon si vedere la munte; 1 baie comuna la etaj; la parter un living generos cu loc de luat masa si bucatarie complet utilata; si aici avem gradina cu terasa si zona de barbeque.

REZERVARI AICI

Iata si vila care poate gazdui 2 persoane

55 mp, 1 singur dormitor cu vedere la munte; living cu bucatarie complet utilata si in exterior propria terasa cu mobilier si zona de barbeque.

REZERVARI AICI

Alte facilitati: exista parcare gratuita in fata resortului, in dreptul fiecarei vile; este disponibil internet gratuit wireless in toate incintele; este amenajat un loc de joaca pentru copii, comun intregului complex; cei care au nevoie, pot opta pentru transfer de la si inspre aeroport - Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este la 156 km iar cel din Sibiu la 170 km.

REZERVARI AICI

Variante de petrecere a timpului liber sunt nenumarate, zona este extrem de ofertanta si cautata din acest punct de vedere: orasul Brasov si statiunea Poiana Brasov la aprox 20 km; Castelul Bran in 2 km; Cetatea Rasnov si Dino Parc la 8 km; Pestera Valea Cetatii (10 km); Rezervatia de Ursi de la Zarnesti (cam 6 km); partii de ski pe o raza de aprox 15 km (Bradul, Clabucet, Kalinderu, Subteleferic, Postavarul).

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: greenresortbran.com