Guest House Bucovina

 

Pensiune in regim self-catering, ce se inchiriaza integral; langa padure, la marginea statiunii Gura Humorului, cu o priveliste neigradita asupra peisajului ce inconjoara acest loc. 

Priviti la aceasta prima fotografie, ca sa pot explica  mai clar cum stau lucrurile pe aici; in cladirea mare, la etajul 2 - mansarda, sunt 4 dormitoare incapatoare, dintre care 2 au, pe langa patul matrimonial, canapea extensibila unde pot sta 2 copii; iar celelalte 2 au in plus o canapea simpla, unde poate sta un copil, deci 3 persoane. La primul nivel este un dormitor cu pat matrimonial si o canapea extensibila, dubla. La etajul 1 este amenajat un living mare, comun, cu acces deschis la bucatarie complet utilata, loc de servit masa si o toaleta de serviciu.

In dreapta imaginii, in casuta mica, este amenajat un spatiu de petreceri, ca sa nu-i deranjam pe cei care au mers mai devreme la somn sau pe copiii care se odihnesc. Ce avem aici: o alta bucatarie complet utilata, chiuveta, frigider, cuptor din caramida, plita si gratar, loc de luat masa, spatiu de relaxare, terasa si toaleta.

Pun cateva imagini, din toate, ca sa ne facem o prima impresie, apoi le asez pe caprarii, sa ne fie mai limpede. 

Iata locurile comune. In cabana mare, livingul este inundat in alb, mobilierul este elegant - mai de umblat "descaltat", numai bun de foit in ciorapi, intre dormitoare si tot ce se gaseste aici: bucatarie, canapele orientate spre televizor, mese lungi unde sa incapa tot grupul, ori la ospete, ori la un joc de carti.

In casa mica, e de pus carne si legume pe jar, de dat muzica tare. Locul de joaca e plasat perfect in fata terasei, cat sa-ti semi-neglijezi copilul; adica o supraveghere doar cu un ochi, in timp ce celalalt va sta pe beri.

Imi place ca ai tot ce-ti trebuie si toate-s la indemana: 2 bucatarii, bai in ambele cladiri, frigidere, plite si gratare, mese si locuri unde sa te asezi, terase cu vedere libera spre munti, leagane, balansoare si structuri de catarat pentru cei mici. Chiar nu lipseste nimic.

REZERVARI AICI

Camerele sunt foarte placute si spatioase, iar o treaba buna este ca proprietarii se gandesc la familiile cu copii, punand in fiecare incapere canapele. Balcoane, tv, internet la liber, disponibil in toate locurile, bai cu uscator de par, prosoape...

Sa facem un calcul: 5 dormitoare duble ori 2 adulti; 3 dintre ele au canapea dubla extensibila, iar doua cate o canapea simpla, toate pentru a primi copii. Un total ar fi: 10 adulti si 8 copii, un maxim ce ar putea pune stapanire pe toata frumusetea de aici

REZERVARI AICI 

Recomandarea noastra va trimite la gazde excelente. Sunt oameni buni, prietenosi; orice aveti nevoie, vor sari sa va ajute, c-asa le e felul.

Amplasata perfect in Bucovina, cu dotari ce acopera orice nevoie, cu un design placut al interioarelor, cu mobilier de calitate si, peste toate acestea, cu proprietari calzi, aceasta cabana e perfecta pentru a aduna la un loc mai multe familii prietene.

Cum conditiile sunt intrunite, includem Guest House Bucovina in lista Yozi cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania. 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: Guest House Bucovina; Vlad Ilas