Guest House Carpathia – Maramures

 

In Viseu de Sus exista doua casute intr-o curte, sub numele de Guest House Carpathia, ambele cu un design modern, placut si care au primit foarte multe aprecieri de la cei care s-au cazat aici. Fara sa exageram, spunem ca s-a dat 10 pe linie.

Sunt 6 camere, 4 in casuta din fata si 2 in cea din spate. Tot in spate este si locul pentru servit micul dejun.

Suntem intr-o pensiune frumoasa.

REZERVARI AICI

De cum privesti casutele din exterior, care te atrag prin simplitatea combinatiilor din piatra, caramida veche si lemn, ai o banuiala ca si inauntru se continua cu o amenajare placuta si curata. Apropo de curatenie, asta te intampina de cum pasesti in curte si tine pana in cele mai mici colturi ale camerelor.

Puteti verifica rezervarile aici: Guest House Carpathia

Sa intelegem exact cum sunt amplasate spatiile.

In casa din fata sunt 4 camere, cum spuneam. Doua sunt la parter si doua la etaj. E bine sa stiti ca cele din fata - una parter, una etaj, dau catre drum. Celelalte doua au vedere catre curtea linistita din interior. Mai in spate, in cea de-a doua casa, sunt doua dormitoare la etaj, iar la parter este locul unde se serveste micul dejun - care nu este inclus in pret, dar care este unul apreciat.

Exista si o mica terasa in curte, unde putem sa ne relaxam.

REZERVARI AICI

Camerele au televizor cu ecran plat, internet gratuit prin wi-fi, bai cu articole de toaleta gratuite si prosoape. La etaj, camerele au terasa cu scaune si masuta. 

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link aici: Guest House Carpathia - Viseu de Sus

Este un loc linistit, cald amenajat si extrem de curat, cu gazde foarte prietenoase.

Nu suntem intr-o pensiune  traditional maramureseana, chiar daca Viseu de Sus se afla in zona istorica a sa, ci intr-o alternativa moderna dar placuta. 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Guest House Carpathia