4 modele de hamace

 

Un hamac in bagajul unui calator il vad ca pe un lucru normal. La cat sunt de usoare, pacat ar fi sa nu le luam cu noi, chiar daca suntem cazati la pensiuni sau cabane. Nu se poate sa nu gasim 2 copaci si sa nu ne lasam gandurile sa se legene in linistea naturii. Asa ca va propun sa va aruncati ochii pe 4 modele de hamace pe care le gasiti la Dechatlon. Daca nu aveti acest magazin la voi in oras, nu e o problema, pentru ca au site foarte bine optimizat, de unde puteti comanda online: https://www.decathlon.ro/C-133865-hamace. 

Am ales si modele simple, dar  si modele in care puteti innopta. Veti observa la modelele complexe ca au facilitati pentru depozitarea bagajelor, a bocancilor si a lanternelor, astfel incat sa nu fie lasate la sol. Sau modele croite cat sa incapa si o saltea din spuma sau pneumatica si sa fie prevazut cu plasa anti insecte. 

Nu se poate sa nu gasiti un hamac pe gustul vostru. In privinta calitatii, nu am nicio indoiala; sunt foarte bune! Am avut curiozitatea sa citesc si review-uri despre aceste modele si predomina cele pozitive. 

Am completat aceste recomandari si cu 2 accesorii pe care le-am considerat potrivite. 

Aruncati o privire!

CUMPARA

HAMAC BASIC 300 X 152 CM - 1 PERSOANĂ - QUECHUA. La data scrierii articolului, hamacul costa 55 de lei si jur ca mi se pare un pret excelent. Este in 3 variante de culori, iar greutatea lui este doar de 540 de grame, asa ca-i foarte usor de carat. Are cataramele și corzile incluse. Distanța dintre cele 2 puncte de prindere (2 arbori) este de maximum 3 m. Cu cât hamacul este mai tensionat, cu atât mai bine. Greutate maximă recomandată: 110 kg.

CUMPARA

HAMAC 2 PERSOANE ULTIM COMFORT - 2 PERSOANE - QUECHUA. Poate suporta o greutate de 220 de kg. O recomandare importanta pentru a prelungi viata hamacului este sa nu-l expuneti foarte mult la soare sau la ploaie. Hamacul trebuie să fie ușor lăsat la mijloc, față de capete, atunci cand il montati. CUMPARA

PROTECȚIE COPACI SLACKLINE SIMOND.  Un accesoriu obligatoriu, parerea mea. N-are rost la lasam copacii in suferinta, dupa relaxarea noastra. In plus, ofera si o fixare mai buna a hamacului.

CUMPARA

REZISTENT BUSHCRAFT 1 PERSOANĂ CAMUFLAJ FURTIV SOLOGNAC. Hamacul este prevăzut cu un spațiu de depozitare sub el. Acest spațiu vă ajută să vă protejați obiectele personale. Hamac: 2,70 x 1,50 cm, pentru persoanele care au înălțimea de până la 2m. Greutatea maximă autorizată 110 kg. Sub hamac: 1,50 m x 0,9 m. Greutate: 830 g. Se recomanda folosirea unei saltele cu spumă sau gonflabilă, pentru a proteja de frig. Am gasit un review al unui francez, care mi s-a parut relevant pentru acest hamac: "puncte pozitive: montare rapidă, învelișurile sunt suficient de lungi, material care taie vântul relativ bine, un sistem bine gândit de inserare a covorului, hamacul se ridică suficient pe fiecare parte pentru a ne înfășura bine și „mini hamacul” este un + incontestabil, vă permite să puneți tot ce ați putea avea nevoie noaptea (lampă, pălărie, pantofi, ...) și, în plus, oferă o protecție suplimentară împotriva frigului care vine de la sol."

CUMPARA 

SUPORT REGLABIL HAMAC CAO CAMPING. Daca stati la casa, va doriti un hamac si nu aveti 2 copaci solizi, pozitionati asa cum va place, acest suport e bine venit. Pe langa faptul ca veti avea un hamac pentru relaxare in natura, parcuri etc, restul anului il folositi acasa. Bineinteles ca e bun si pentru terasele spatioase din blocuri.  CUMPARA

HAMAC ANTI-INSECTE TROPIC 500 -  1 PERS - FORCLAZ.  Produs conceput pentru a ne proteja de insecte în timp ce ne relaxam în natură. Hamac din pânză de parașută, ușor de instalat. Ideal pentru 1 persoană până la 1,90 m și 110 kg.