Hanna’s Hidden Haven

 

In Tinutul Secuiesc, mai exact in Piricica sau Piricske, o casa de vacanta frumoasa, un veritabil “adapost” langa linistea padurii, chiar la poalele Muntilor Harghita.

Sunt 10 - 12 km pana la Miercurea Ciuc si intre 10-15 km pana la multe partii de ski: Sumuleu, Sugo-Baby1 si 2, Logobo, Nagy-Mihaly. Este o zona cu aer rece de munte, cu trasee turistice si o panorama superba!

Hanna’s Hidden Haven

REZERVARI AICI

Cabana are 6 dormitoare: 2 cu paturi duble extra largi si 4 cu cate 4 paturi twin.

In total, capacitatea este de 16-20 de persoane. Se inchiriaza integral, este perfecta pentru mai multe familii, un grup mare de prieteni sau colegi.

Baile au prosoape si articole cosmetice; tv in camere. Nu exista acces la internet.

REZERVARI AICI

Zona comuna de la parter este, de fapt, un imens living decorat atragator, cu canapele si fotolii confortabile, semineu, zona de gatit si loc de luat masa. TV si aici, jocuri si dvd-uri, carti pentru copii.

Totul la indemana in bucatarie, de la diferite ustensile, frigider, cuptor si plita, pana la masina de cafea, cuptor cu microunde, prajitor de paine.

In curte, zona de gratar si ciubar, care este atractia oaspetilor. Loc de joaca pentru copii si mult spatiu de alergat in voie.

REZERVARI AICI

Este de venit la Hanna’s Hidden Haven! Zona este foarte frumoasa si ofertanta pentru aventurieri pe munte, pentru pasionatii de ski sau drumetie.

REZERVARI AICI

Fetele se pot culcusi in liniste in fata semineului, sporovaind de una-alta, in timp ce copiii alearga in voie prin toata cabana; baietii pot incinge focul in vatra de afara, ca mai apoi sa vina zgribuliti la masa, unde cu totii sa petreaca seri de neuitat, dupa zile lungi de stat pe partie sau mers pe carari de munte. Pe noi ne incanta ideea si ne face sa visam deja la urmatoarea evadare…

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!