Hanul Vatra din Oltenia de sub munte, in Costesti-Valcea

 

Va aratam un loc unde sa fugim cand prindem 2-3 zile libere. E la fel de bun si cand o punem de-o petrecere cu toata gramada de prieteni, iar dupa o sticla cu vin, sa conducem in stare de buna dispozitie, pe scari, pana in camera, in ce viteza vrem noi. 

Vom insista pe turismul de descoperire a frumusetilor noastre naturale dar si culturale, pentru ca intr-o raza de 35-50 de km sunt atat de multe biserici si manastiri vechi, cum numai in nordul Moldovei mai gasesti. Case fortificate, parc national natural, chei spectaculoase, munti si pesteri, traditii si targuri. In acest caz, doar o fuga de 3 zile, cum spuneam la inceput, nu este suficienta.

Daca tot e atata istorie si frumusete in jur, atunci sa incercam sa fim si noi la inaltime cu propunerea noastra de cazare.

Hanul Vatra

Costesti - Valcea

REZERVARI AICI

Zece camere duble, doua camere triple si un apartament.

Wi-fi gratuit, mic dejun inclus, cosmetice de baie si prosoape, sauna uscata, terasa, tv...

Am pus aceste informatii la inceput, pentru ca abia am vrut sa scapam de ele. E asa de frumos aici, atat de mult bun gust in arhitectura hanului si al decorarii lui, ca datele astea tehnice am vrut doar sa le bifam. 

REZERVARI AICI

Vedeti sigla cu "Vatra" de pe perete? O sa mai apara prin fotografii. Nu-l luati drept poster publicitar, ca-i televizorul 🙂

Rezervari la Hanul Vatra

Nimic in plus. Asta simti la prima vedere. Nimic nu incarca designul interioarelor si al arhitecturii - in mare parte recuperata.

Stejar, fier forjat, piatra si ceramica, tesatura autentic romaneasca si un var alb, pur, ca al manastirilor si caselor fortificate din zona, toate armonizate cu mult bun simt.

Locul este recunoscut pentru geniul mesterilor care stiu sa tina in mana aceste materiale, asa ca priceperea lor se vede in fiecare textura din acest han.

REZERVARI AICI

Unde ne putem plimba:

La 10 km este orasul Horezu;  Manastirea Hurezi; Manastirea Arnota; Manastirea Bistrita; Manastirea Dintr-un Lemn; Manastirea Govora; 

Manastirea Polovragi; Culele de la Maldaresti; Pestera Muierii si Pestera Liliecilor; Cheile Bistritei, Cheile Costesti si Cheile Oltetului.

 Parcul National Buila Vanturarita; Un muzeu inedit:  Muzeul Trovantilor

 

Daca va place propunerea noastra de cazare pentru weekend, vacanta sau team building,

puteti face rezervari aici

Cei care au fost in vizita folosesc cuvinte foarte frumoase despre familia care administreaza acest loc, despre prietenia si caldura cu care intampina oaspetii, despre bunul gust si detaliile deosebite, despre mancare, personal si curatenie; astfel ca media review-urilor de pe net se plaseaza aproape de 10.

N-am terminat; mai avem sa va aratam imagini frumoase de la acest han deosebit si din imprejurimi.

Un loc de joaca de poveste...

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: hanulvatra.com