Pensiunea Happy In Vama Veche

O pensiune foarte prietenoasa, prin amenajarea vesela dar mai ales prin amabilitatea gazdelor.

Suntem in Vama Veche, aproape de plaja, de cluburile Expirat, Amphora, Sandalandala etc., dar in acelasi timp izolati de circulatia de pe strada principala si de partea zgomotoasa din zona Stuf.

Astazi suntem la casa de vacanta Happy in Vama Veche.

REZERVARI AICI

Pensiunea este child-friendly si sigura din acest punct de vedere, desi sunt amenajate si camere adult-only, doar pentru cupluri, cu o tenta senzuala ce vine in special de la dusul descoperit, cu usa transparenta, aflat direct in camera.

Toate cele 10 camere ale pensiunii sunt duble, cu baie proprie, articole cosmetice, prosoape si papuci; aer conditionat, minibar, televizor.

Iar ca zona comuna, la parter exista un living mare si frumos decorat, cu accesorii care mai de care mai colorate si atragatoare si cu biblioteca; de asemenea, o bucatarie complet utilata.  

Curatenia in camere se face la cerere iar prosoapele se schimba la 3 zile, tot la cerere.

REZERVARI AICI

Casa de vacanta are curte, hamace si sezlonguri, un foisor cu gratar, masuta si scaune...evident, colorate, loc de joaca pentru cei mici.

Parcarea este asigurata langa pensiune.

REZERVARI AICI

Nu putem spune ca imprejurimile acestei pensiuni sunt spectaculoase, caci stim cu totii cam cum arata statiunile de pe litoralul romanesc; iar Vama nu face exceptie. Dar daca ne gandim ca este un loc extrem de curat, spatios, cu tot ce avem nevoie la indemana, daca pornim la drum asumandu-ne o vacanta sigura, vesela, intr-o locatia „happy”, atunci casa de vacanta Happy In Vama Veche trebuie trecuta pe lista!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

poze: happy-vama-veche.business.site; pagina de facebook Happy In Vama Veche