Hotel Boutique Belvedere in Sinaia

 

Inconjurat de padure si retras de la forfota statiunii, cu o priveliste spectaculoasa asupra muntilor, boutique hotelul de 4 stele este la o plimbare pe jos de centru sau de Castelul Peles.

Are 18 apartamente de lux, cu living si dormitor, restaurant a la carte, terasa, spa cu piscina interioara, jacuzzi si spatiu de relaxare.

Brasovul este la 50 de km, Castelul Bran si Poiana Brasov la 52 de km, iar Cetatea Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii sunt la 45 de km.

Aeroportul International Henri Coanda este la 105 km.

REZERVARI AICI

Sunt 18 apartamente cu living si dormitor, televizoare in fiecare camera, wi-fi gratuit, o micuta chicineta, loc de servit masa, expresor de cafea, room service, balcoane cu vedere la munte, bai cu cosmetice incluse, uscator de par si halat de baie, facilitati de calcat, seif...

REZERVARI AICI

Mic dejun bogat, restaurant in care aveti ocazia sa discutati cu bucatarul despre preferintele dvs; dar pentru ca suntem intr-un boutique-hotel cu multa atentie la detalii, camerele sunt pregatite sa ofere si libertatea de a folosi bucataria.

Apoi, expresorul in camera mareste semnificativ confortul celor care sunt bautori de cafea.

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link unde sa verificati rezervarile:

Hotel Boutique Belvedere in Sinaia

Ce stim despre acest loc: oamenii de aici pot intr-un mod natural, necomercial, sa ne faca sa ne simtim placut. Nu exista in sutele de comentarii ale celor care si-au petrecut timpul liber in acest micut hotel, sa nu pomeneasca de exceptionala calitate a staff-ului.

Tocmai pentru ca sunt un boutique-hotel, au timp si posibilitatea ca pentru fiecare turist ce le trece pragul, sa ofere servicii personalizate.

Stim ca s-a pus mare pret pe confort, asa ca vom fi cazati in apartamente mari, cu foarte multe nevoi acoperite si cu privelisti deosebite asupra muntilor.

Mai stim ca nu ne vom ridica de la masa fara sa fim multumiti de calitatea inalta a preparatelor, pentru ca nu va fi ceva ce nu se poate discuta cu bucatarul, in cazul in care in meniu nu regasim ceva pe gustul nostru.

Stim si de curatenia ce se face oglinda. Stim ca decorul ce inconjoara acest loc este spectaculos, ca suntem retrasi de la galagia strazilor din centrul orasului, dar in acelasi timp destul de aproape de el.

Stim ce inseamna Sinaia si cat de multe putem face din acest loc pentru o vacanta frumoasa: drumetii montane la Babele, Sfinx si Vf Omu; la pesteri, cetati, castele si muzee; promenade prin statiunea in care suntem dar si prin cele vecine.

Daca in Sinaia se afla Palatul Regelui, putem spune ca Hotel Boutique Belvedere este una dintre bijuteriile Coroanei.

Yozi va doreste vacanta frumoasa!

foto: hotelbelvederesinaia.ro