Hotel in centrul Sibiului – ART Hotel

 

Hotel boutique de 4 stele aflat in inima Sibiului, la doar 200 metri de Piața Mare - locul care găzduiește iarna cel mai frumos Târg de Crăciun din România.

Muzeul Național Brukenthal, Zidul de forticație a orașului, Catedrala Evanghelică, Pasajul Scărilor, Podul Minciunilor sunt în 2 pași.

Foarte frumos hotelul! Intim și elegant, curat de strălucește, cu un mic dejun gustos și diversificat inclus în preț, bar, restaurant și terasă și un staff politicos și prietenos.

Propriul serviciu rent a car cu mașini micuțe, perfecte pentru străzile istorice ale Sibiului.  

REZERVARI AICI

Hotelul are 22 de camere și 5 apartamente. Camere single, duble, suite simple ce pot găzdui 3 adulți și un copil, suite de familie cu 2 camere, unde pot sta confortabil 4 adulți și un copil, dar și apartamente de lux.

Materielele amenajărilor sunt de foarte bună calitate, paturi și lenjerii confortabile, iar facilitățile acoperă toate nevoile unui sejur relaxat în Sibiu.

REZERVARI AICI

Micul dejun inclus în preț - de tip bufet suedez - este servit într-un salon elegant, iar dacă vremea este bună, pe terasa hotelului. Imposibil să nu găsiți ceva pe gustul vostru sau al copiilor. Vă spuneam la început că este diversificat și foarte gustos: legume, brânzeturi, diverse preparate din carne, ouă gătite în toate felurile, cereale cu lapte, iaurturi sau fresh-uri, prăjituri, clătite, dulcețuri și miere, produse traditțonale.... Hotelul are restaurant și bar. 

REZERVARI AICI

Considerăm ART Hotel una dintre cele mai bune cazări din Sibiu! Chiar în centrul orașului. Practic nu aveți nevoie de mașină, pentru că toate obiectivele turistice importante sunt în "ușa hotelului". Chiar și celebrul Târg de Crăciun al Sibiului este într-un minut. 

Un boutique hotel ce obține din partea noastră numai note maxime la toate capitolele: micuț - și asta face staff-ul foarte atent cu turiștii; elegant, foarte curat, cu multă calitate, mult bun gust, mâncare delicioasă...

Pentru toate acestea, ART Hotel din Sibiu intră în lista noastră care selectează doar cele mai bune cazări din România.

Yozi.ro vă dorește vacanță frumoasă!

REZERVARI AICI

foto: arthotel.ro