Hotel Lol et Lola in Cluj

 

Un hotel iesit total din tipare, cu un stil relaxat si jovial, lasat pe mana unor designeri pasionati si indrazneti, care au scos o bijuterie: Hotel Lol et Lola.

La 10 minute in plimbare fata de centrul orasului, intr-o zona linistita, hotelul are 20 de camere, fiecare in stil unic, trecand prin diferite registre: cinematografie, sport, moda, dans, fotografie, creatie etc.

Camere single sau duble twin si matrimoniale, cu foarte multe facilitati puse la dispozitie: bai moderne, cu articole cosmetice, prosoape, uscator de par si incalzire in pardoseala; aer conditionat, wi fi si posibilitatea de a imprumuta un laptop, la nevoie; minibar si fierbator de ceai; saltele ortopedice si toppere pentru confort maxim; tv lcd; parcare privata; servicii de concierge; contra cost, servicii de spalatorie si calcatorie, inchiriere masini, servicii de curierat si birotica/secretariat.

Mic dejun inclus in pret, cu patiserie calda coapta la prima ora a diminetii, cu fructe si legume, zacusca de casa si alte bunataturi.

Exista si posibilitatea comandarii de meniu pentru pranza si cina, la unul dintre restaurantele partenere ale hotelului: fie cu rezervare direct la restaurant, fie cu livrare in camera.

Un hotel cool, indraznet, modern, abia asteptam sa ne facem drum prin Cluj! 🙂

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

REZERVARI AICI

foto: loletlolahotel.ro