Hotel Pacsirta in Sovata

 

Suntem la 150 de metri de cel mai mare lac sarat din lume - miraculosul Lac Ursu, intr-un hotel de 4 stele, cu un desen frumos ce-l integreaza perfect in stilul statiunii si al naturii ce inconjoara Sovata.

Salina Praid este la 11 km, Aeroportul de la Tg Mures este la 65 de km, Lacul Rosu si Cheile Bicazului sunt la mai putin de 90 de km, Corund la 29 de km iar Sighisoara la 71 km.

Am pastrat sa va aratam camerele la sfarsit; si tot acolo am lasat un filmulet de 1 minut, din care ne putem face o idee mai clara despre hotel.

 Pana atunci trecem prin zona wellness si prin restaurantul a carui bucatarie este foarte laudata.

Piscina separata pentru copii si adulti, jacuzzi, sauna uscata, uda sau cu infrarosu, terasa cu plaja, camera cu sare si Grădină Zen.

REZERVARI AICI

Meniuri din bucatariile traditionale romanesti - ardelenesti in special, din cea maghiara, dar si internationala. 

Priviti cateva secunde filmuletul in care sunt montate bunatatile ce va asteapta, daca veniti in vizita la Hotel Pacsirta.

Imediat intram si in camere.

Camere duble cu balcon, paturi matrimoniale sau twin in suprafete de 22 mp si suite de 40 mp, cu terasa si paturi duble sau individuale.

Bai cu articole cosmetice incluse, prosoape, halat si papuci, uscator de par, tv, minibar, seif pentru laptop, wi-fi gratuit...

Va mai spunem ca in hotel exista si loc de joaca pentru copii.

REZERVA AICI

Toate lucrurile si detaliile de la Pacsirta sunt potrvite. Asortate.

Arhitectura e in nota traditionala a cladirilor din statiune si dau hotelului un parfum romantic.Interioarele nu trag in totalitate spre modernism dar nici influentele rustice nu sunt dominante. Restaurant, piscina, salina, jacuzzi, saune si locuri de relaxare cat sa ne echilibreze.

Lumea de aici e foarte frumos vorbita de lumea venita in vacanta.

Mergeti aici. O sa va placa!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: hotelpacsirta.ro