Hotel Vanilla din Timisoara

 

Un hotel foarte placut si primitor, cu un aer chic, mai degraba un boutique-hotel prin concept si abordare, caci atmosfera este foarte relaxata , ca “acasa”.

20 de camere amenajate confortabil, cu paturi matrimoniale sau twin si suite cu living si dormitor matrimonial. Bai proprii cu articole cosmetice, birou de lucru, lampadare cu lumini difuze.  TV cu ecran plat, wi fi gratuit, aer conditionat., minibar.

La parter un lounge cu canapele si fotolii si decoratiuni in tonuri calde, potrivite intr-o armonie perfecta.  Tot aici este si locul de luat masa iar micul dejun este inclus in pret. In plus, peste zi bucataria proprie propune un meniu variat pentru pranz sau seri tematice.  Bauturi fine, selectie de vinuri locale si internationale.

Va puteti relaxa si in gradina cu un aer boem, peste tot sunt coltisoare de relaxare chic sau funny.

Hotel Vanilla este situat la mai putin de 2 km de centrul orasului si cam 10 km fata de aeroportul international Traian Vuia.

In doi pasi se ajunge la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Bega Shopping Center la 1, 4 km.

Este asadar un hotel cochet, intr-o zona linistita a orasului, cu personal foarte amabil, camere mari si curate, o gradina cu mult verde, ca o oaza. Toate acestea, plus multe alte avantaje, ne determina sa  nu opcolim acest hotel cand ajungem in Timisoara sis a il include in galeria yozi.ro, cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: hotel-vanilla.ro