Hygge Hut

 

Mai mult de 120 de ani au trecut peste aceasta bijuterie de casuta. Vremea si-a pus amprenta pe ea dar doi oameni pasionati au stramutat-o lemn cu lemn spre un loc deasupra satului, la marginea padurii si i-au redat frumusetea; au reconditionat-o ca sa capete din nou stralucire si functionalitate, iar astazi ne putem bucura cu totii de ea!

Suntem la Hygge Hut din Vama, judetul Suceava. 

REZERVARI AICI

70 de metri patrati, 2 dormitoare matrimoniale si doua bai, o bucatarioara cu tot ce-i necesar.

Curte generoasa, cu o groapa de foc si bancuta circulara, buna de stat la povesti.

Se inchiriaza integral. Capacitate maxima 4 adulti si 2 copii. Este perfecta pentru un cuplu sau o familie.

REZERVARI AICI

 

Este decorata minimalist, alba si linistitoare, de o curatenie exemplara.  Desi s-a pastrat lemnul autentic in structura, usi si ferestre, casuta a fost adaptata traiului contemporan, astfel ca nu vom duce lipsa de confort. Totul este modern si la indemana: plita, frigider si masina de cafea, incalzire centralizata, internet de mare viteza.

REZERVARI AICI

Nu exista tv la Hygge Hut dar casuta si gazdele ne indeamna sa savuram placerile simple ale vietii, intocmai ca si semnificatia cuvantului "hygge" in limba daneza.

Totusi, zona este renumita pentru ski, deci avem ce face. Partia Soimul se afla la aproximativ 22 de km departare, iar la partia Rarau din Campulung Moldovenesc se ajunge cam in 16 km.  Puteti merge si in Parcul de Aventura Escalada, aflat tot in zona.

Manastirile Voronet si Humor, pe o raza de 15 km.

Pe noi ne bucura ca am descoperit aceasta casuta calda si prietenoasa, speram sa va incante si o inscriem in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!