Interski

 

Daca ati ajuns vreodata prin Poiana Brasov, este imposibil sa nu fi zarit sau sa nu fi trecut prin dreptul cabanei de la poalele partiei, chiar de langa Telecabina Postavarul. Este locul cunoscut drept Interski Poiana Brasov, cu scoala de ski si inchiriere de echipament sportiv. 

Ei bine, la etajul acestei cabane se afla un apartament modern, cu doua dormitoare, living cu semineu, perfect pentru 4 persoane.

90 de metri patrati, vedere superba catre munte, baie proprie cu prosoape, papuci si articole cosmetice;

living superb cu semineu - inima apartamentului in serile geroase.

un mini loc de luat masa si coltisor unde va puteti gospodari pentru o cafea si o gustare: frigider, expressor cu capsule incluse, cana fierbator, prajitor de paine.

wi fi de mare viteza, tv cu ecran plat.

Apartamentul este izolat fonic, deci nu veti avea nicio problema in ceea ce priveste eventualul vânzol de la parterul cladirii - unde este centru de inchiriere echipament si scoala de ski.

REZERVARI AICI

Daca tot am amintit de echipament sportiv, sa spunem ca este foarte confortabil sa va cazati aici si sa aveti la indemana absolut tot ce va trebuie pentru practicarea sportului preferat - echipament de foarte buna calitate si branduri de renume: Atomic, Burton, Fischer, Rossignol, Head etc.

Apartamentul Interski este la indemana in special pentru cei veniti de la mare distanta, fara echipamentul de ski.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Doar cuvinte de lauda pentru proprietari, deosebit de amabili, va pot sfatui cu orice aveti nevoie. In cativa zeci de pasi este si unul dintre cele mai bune si renumite restaurante cu specific tradional din statiune, „Coliba Haiducilor”.

Ne place Interski si il introducem in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: interski-romania.ro