Ioana Hotels, in Sinaia

 

Ioana Hotels

este un Hotel Boutique de 5 stele din Sinaia, cu doar 18 camere duble, o camera single si 5 apartamente. Spectaculos este ca 3 dintre  apartamente au propria zona spa si ca toate cele 5 sunt pe doua sau chiar trei nivele.

Castelele Peles si Pelisor sunt la o plimbare pe jos, prin statiune, de maxim 30 de minute; tot cam atat facem si pana in centru, unde putem bate strazile cu magazinele de suveniruri; e plasat foarte aproape de telegondola si inceputul traseelor montane.

Pana in Brasov sunt 50 de km pe care ii putem parcurge cu masina sau trenul. De la cel mai mare aeroport din Romania - Henry Coanda, sunt mai putin de 110 km iar de la cel din Sibiu, 190 km.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Va propunem un stil alandala pentru prezentarea acestui loc foarte cool. Punem imagini amestecate din camere, restaurant si terasa, de pe la spa si de unde or mai fi. Nu putem stabili o prioritate, atat de frumoase sunt toate aici, asa ca ne lasam pagubasi cu organizarea articolului pe caprarii. 

Totusi, vom semnala unde suntem, ca sa nu cream confuzii; pentru ca standardele de confort din camere sunt atat de inalte incat putem avea impresia ca suntem in vreun hol al hotelului, aratandu-va o frumoasa scara interioara, dar de fapt sa fim intr-un apartament; sa vedem semineu cu canapele intr-un spatiu larg, aerisit si sa credem ca suntem in vreun lounge general, dar de fapt sa fim in livingul camerelor personale; sa apara vreo sauna si sa nu stiti de unde e.

Deci, camere 

REZERVARI AICI

Terasa restaurantului

REZERVARI AICI

Ne uitam la un apartament, cu mentiunea ca toate cinci au design diferit. De fapt nu exista o camera la fel in tot hotelul.

Acesta are doua dormitoare pe nivele diferite si living.

Dar pana la imagini, sa vedem ce facilitati avem, indiferent ce tip de camera alegem: single, dubla sau apartament:

wi-fi gratuit, minibar, cosmetice de baie, uscator de par, halat si papuci, tv, dressing.

REZERVARI AICI

Sa va facem un pic pofta, intrand in restaurant, urmand sa mai dam o tura prin camere.  

In acest timp, va mai spunem ca toti care au trecut pragul acestui hotel au numai cuvinte frumoase despre atitudinea prietenoasa si saritoare a staff-ului; impresionati de confort si calitatea materialelor - saltele de lux, lenjerii....; foarte laudata bucataria; 

Ce facilitati mai are Ioana Hotels:

mic dejun inclus - de fapt ospat; loc de joaca pentru copii; bar si lounge; winebar cu somelier- unde va puteti alege vinul pentru mese sau relaxare; centru spa; game room "Monte Carlo"

Mai avem multe imagini de aratat, doar sa stiti ca realitatea este mult, mult mai calda.

Daca va place ideea noastra, va lasam un link aici: Ioana Hotels

Ce putem face, vizitand Sinaia:

ski, snowboard, sanius; plimbari in masivul Bucegi la Babele, Sfinx, Pestera Dambovicioara; Castelul Peles; Castelul Pelisor; Castelul Stirbey; Castelul Foisor; Casa Memoriala George Enescu; Gara Regala; Muzeul Trenuletelor; Manastirea Sinaia; Brasovul; Predeal; Busteni; Dino Park Rasnov

Sa mai vedem camere

REZERVARI AICI

Cel mai tare lucru la acest hotel este ca n-are atuuri. Desi este de 5 stele, nu ai sentimentul ca esti intr-un loc condus de standarde reci, precise, inalte si ca 3-4 avantaje, de exemplu, fac diferenta intre el si alte hoteluri.

Exista o caldura naturala, pe care o vezi si o simti la oamenii de aici. Apoi, camerele sunt confortabile, luminoase, saltelele sunt perfecte, baile sunt frumoase, nu ca sa atinga nivelul stelelor, ci ca fie simtita bucuria celor care vin sa se relaxeze aici. Terasa arata spectaculos iar natura a intrat in restaurant. Asta se datoreaza in primul rand faptului ca, din respect, nu au vrut sa sacrifice copacii. Arhitectura si design-ul intregului loc au satisfacut mai degraba bunul simt, decat cele 5 stele aurii puse la intrare, iar asta a condus la crearea unuia dintre cele mai frumoase boutique-uri hotel de la noi. 

De-aia suntem convinsi ca "intregul, totul" de la Ioana Hotels face diferenta. 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: ioana-hotels.ro