Karlhof

 

Un frumos conac de sfarsit de secol XIX, nationalizat pe vremea comunismului si lasat in paragina zeci de ani, recapatat dupa 2011 si reconsolidat cu rigoare si multa atentie, astazi un veritabil boutique hotel de 4 stele, intr-o zona linistita a orasului Sebes.

Fiecare dintre cele 11 camere este unica si recreaza o atmosfera boema, de secol trecut. Mochete in tonuri inchise, mobilier din lemn masiv, ferestre mari cu perdele diafane dublate de draperii bogate. Un restaurant renumit in zona, amenajat la demisolul cladirii. Gradina generoasa, cu multa verdeata si flori, o terasa amenajata adecvat pentru serile lungi de vara.

Camerele sunt imense de-a dreptul, este apreciarea multora care au trecut pragul acestui hotel. Curatenie, atentie la detalii, multe facilitati: bai cu articole cosmetice gama bio, prosoape din bumbac de calitate, halate si papuci, uscator de par; tv, minibar, aer conditionat, wi fi; parcare gratuita langa hotel si statie de incarcare pentru masini electrice. Mic dejun bufet suedez inclus in pretul cazarii. La fel, accesul la sauna din incinta, inclus in pretul cazarii.

Daca sunteti in tranzit prin aceasta zona a tarii sau doriti sa explorati imprejurimile, sa parcurgeti Transalpina si sa va bucurati de liniste pentru cateva zile, Karlhof merita luat in calcul; in mai putin de 20 km se ajunge in Alba Iulia. Aeroportul International din Sibiu este cam la 60 de km distanta.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta furmoasa!

foto: karlhof.ro