Kleines Hotel

 

Intr-o cladire istorica din zona pietonala a orasului sibiu, chiar in Piata Albert Huet, un boutique hotel de 4 stele. Foarte intim, intr-o imbinare superba de vechi si nou, doar 4 camere duble. In camera 4 se afla si un pian vechi de 100 de ani!

Oaspetii au la dispozitie multe facilitati: paturi king-size cu lenjerii din bumbac de inalta calitate; bai cu prosoape, halate si articole cosmetice; aer conditionat, mini bar, facilitati de preparat cafea/ceai; smart tv, Netflix, boxe bluetooth  si noptiere cu incarcare wireless; wi fi gratuit; sistem de iluminare cu led incorporat intr-un design deosebit.

Se poate opta pentru mic dejun, la un restaurant aflat la 100 de metri, langa Podul Minciunilor.

Toate camerele ofera o priveliste deosebita spre Turnul si Pasajul Scarilor. Fiind amplasat chiar in inima centrului vechi, inconjurat de cladiri istorice cu atmosfera de targ medieval, Kleines Hotel iti da acea stare de bine si confort, ca poti bate stradutele nestingherit pana-n miez de noapte, caci mai apoi ajungi in doi pasi in camera primitoare!

Aeroportul International este la aproximativ 10 minute distanta cu masina, puteti solicita transfer.  Parcarea este publica, intr-o locatie din apropiere, contra unei sume stabilite de municipalitate.  

Kleines Hotel intra in lista noastra scurta, cu cele mai frumoase locuri de cazare si va incurajam sa ii treceti pragul, daca ajungeti in Sibiu.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: kleines.ro; pagina de facebook Kleines Hotel