La Bucovineanca din satul Stramtura – Suceava

Am descoperit un loc de cazare foarte frumos in inima Bucovinei, in satul Stramtura din Comuna Vama, judetul Suceava.  

PENSIUNEA LA BUCOVINEANCA se numeste si ne-a atras atentia inca de la inceput, datorita faptului ca are o curte absolut imensa!! + terasa, foisor, loc de joaca pentru copii si multa, multa verdeata! Iar panorama este uimitoare: de jur imprejur muntii Rarau si Giumalau. Ia priviti!

REZERVARI AICI

Este o varianta de cazare atragatoare, o sa va aratam interioarele si cred ca veti fi de acord. In plus, poate fi un punct de plecare in pelerinaj catre manastirile aflate in apropiere: Voronet (la 15 km); Humor (la 12 km), Moldovita (14 km).

La Bucovineanca are o capacitate de cazare de 40 de locuri, in 15 camere duble, matrimoniale si apartamente. Toate au baie proprie si articole cosmetice gratuite, wi-fi, minibar, TV si un mobilier elegant, masiv dar confortabil.

REZERVARI AICI

La parter exista zona de lounge cu TV, canapele si semineu, unde oaspetii se pot relaxa la un pahar de vorba.  

Restaurantul este spatios, aici se poate lua micul dejun - inclus in pretul cazarii; sau ospaturi adevarate, caci gazdele sunt bucovineni pe cinste si gatesc traditional, bucate gustoase.  

REZERVARI AICI

Sunt multe de facut la aceasta pensiune: tenis de masa, volei, tir cu arcul. Apoi, copiii sunt mai mult decat bineveniti! Ei pot zburda in imensitatea de curte sau se pot juca in voie, fara niciun stres! Sau pur si simplu va puteti relaxa la soare, pe iarba, pe bancute, la foisor.

Si iata si cateva atractii in imprejurimi, pe o raza de 25 km: Parcul de Aventura Escalada (15,7 km); Raul Moldovita (200 de metri); Mocanita Hutulca (17 km); Telescaunul Soimul din Gura Humorului (15 km); Rarau – Pietrele Doamnei (25 km); Muzeul Oului din Vama (17 km); Manastirile: Voronet, Humor, Moldovita

Puteti face rezervari aici 

Yozi.ro va doreste o vacanta frumoasa!

foto: labucovineanca.ro