Miniresort cu cabanute individuale, langa Bran – Moeciu

 

Foarte aproape de castelul Bran. Asta inseamna ca si aproape de Poiana Brasov; aproape de Dino Parc; la o plimbare cu masina de Cheile Dambovicioarei si pestera de acolo. Seara, la o promenada in centrul vechi al Brasovului si-o inghetata, ori o bere sau iesire la celebrele coaste la gratar. Aceste cateva atractii sunt in zona acestui resort cu 4 cabanute din lemn.

Resort  "La Casute Bran"

REZERVARI AICI

Acum tineti-va! Fiecare dintre cele 4 casute se inchiriaza individual si are cate 1000 de metri patrati de curte fiecare, in care sa zburde copiii in liniste, iar adultii sa petreaca la gratar neinghesuiti. O piscina maricica gonflabila de caciula, asa, de-o balaceala. La parter este o bucatarie utilata cu tot ce trebuie si o baie de serviciu. Sus, doua dormitoare si o baie. Capacitatea este de 4 persoane adulte.

Casa Verde, Roz, Albastra, Rosie. Asa au fost numite, dupa stilul decoratiunilor interioare.

REZERVARI AICI

Dormitoarele

REZERVARI AICI

Am privi cazarea in aceste cabanute prin prisma spatiului total oferit dar si al distantelor mici fata de multe obiective turistice din zona Bran-Moeciu. Familiile cu copii dar si cuplurile, au bucatarie unde sa pregateasca cefele, pulpele de pui si salatele; au gratare care asteapta sa sfaraie; copiii au unde sa se balaceasca sau loc suficient sa alerge si sa se joace; loc sa se intinda mese in mini foisorul curtii proprii sau inauntru, daca asa s-o vrea, ciubare cu apa fierbinte pentru siesta si un pahar cu vin; o micuta terasa unde sa se retraga inainte de culcare. Intre toate astea, plimbari in zona, pe jos sau cu bicicletele, mini excursii pe la pesterile din zona - ca sunt cateva, pe la cheile din zona - ca si astea sunt vreo doua super spectaculoase, ori o fuga prin Predeal, Busteni; plus ce-am mai insirat si mai sus.

Zece pe linie pentru acest loc, dar ca sa fim stricti, media comentariilor pe net a fost de 9.9.

Daca e si pe gustul vostru propunerea noastra, puteti face rezervari aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: lacasute.ro