La Hansi în Criț

 

Case de oaspeti in interiorul unei curti mari, pastrand, prin restaurare si amenajare, parfumul gospodariilor sasesti de altadata.

O grija exemplara in restaurarea trecutului dar si o reinterpretare inspirata, pentru ca aceste case sa serveasca unei pensiuni agroturistice.

Inclusiv pentru mancare se folosesc produsele locale preparate dupa retete vechi. 

Iarna, proprietarii acestei pensiuni ofera o experienta rustica de neuitat, prin incalzirea camerelor la focul sobelor de teracota. Nu stiu experienta voastra adormind in trosnitul lemnelor in sobe, dar personal am doar amintiri de poveste.

REZERVARI AICI

Casute individuale cu una, doua sau trei camere, cu paturi duble si single, perfecte pentru familii sau grupuri mici de prieteni; dar si camere individuale unde pot fi gazduite pana la 3 persoane.

In fiecare casa sau camera veti gasi piese stravechi de mobilier, tesaturi si ceramica lucrate manual sau diverse obiecte trebuincioase prin curte, transformate inspirat in decoratiuni interioare.

Pensiunea are o curte mare unde copii se pot juca in voie, un loc de socializare unde se vor servi si mesele.

REZERVARI AICI

Pensiunea La Hansi din Criț este locul unde vii pentru a intalni viata tihnita, simpla, pentru a te intalni cu linistea, cu gandurile tale.

Aici mancarea are gust, gazdele au zambet iar Transilvania, istorie.

REZERVARI AICI

Yozi.ro iti doreste vacanta frumoasa! 

REZERVARI AICI

foto: lahansi.ro