La Kuburi

 

Un concept inedit de cazare, cuburi din lemn construite minimalist, servind drept casute. Micute dar nu sufocante, intime dar cu o larga deschidere spre natura, La Kuburi este un sat de vacanta in continua extindere; momentan, cuprinde 6 astfel de casute amplasate pe un deal, in Slanic Moldova.

REZERVARI AICI

Fiecare kub este amplasat pe o mini-proprietate ce insumeaza casuta in sine, o terasa cu foisor, gratar si o gradina de 150-200 metri patrati.

In functie de model, kuburile pot gazdui 1 cuplu sau 1-2 familii: 2 adulti si 2 copii.

Casutele micute au 19 mp, pat dublu, loc de luat masa si chicineta. Cele mai generoase ca suprafata au 35 - 45 mp, un spatiu de zi - living cu canapea extensibila si chicineta open-space.

Toate au baie proprie cu cabina de dus. Aer conditionat, loc de parcare asigurat, acces gratuit la internet wi-fi. TV.

REZERVARI AICI

Chicinetele sunt dotate cu minimul necesar astfel incat va puteti pregati mese lejere, un gratar, mic dejun, cafea; iar pentru cei ce prefera mese la restaurant, in mai putin de 200 de metri este o pensiune cu restaurant.

Terasele sunt cochete, intime, mobilate corespunzator; zona de gratar la fiecare in parte.

Se accepta si animale de companie.

REZERVARI AICI

Satul de vacanta La Kuburi este in continua expansiune, modelare si imbunatatire. Si este un loc potrivit pentru cei ce doresc sa petreaca 2-3 zile in aer curat si rece de munte, in casute intime si calduroase. Potrivit pentru cei ce prefera conectarea puternica si directa cu natura, in fata luxului opulent al unui hotel, spre exemplu….

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: lakuburi.ro