La Saca 42 – pensiune in Bihor

 

Pentru cei ai caror pasi ii duc in aceasta parte de Bihor, am descoperit o casa frumoasa, numa' buna de petrecut zile linistite, inconjurati de o livada.

O amenajare intre conac boieresc, note rustice si confort modern, cu camere spatioase, cu mic dejun indestulator dar si cu celelate mese gustoase tare.

REZERVARI AICI

Camere desenate elegant, armonizate cu mobilier din lemn masiv si decoratiuni subtile, culori de baza, relaxante si detalii fine de calitate.

Copiii pana la 12 ani sunt cazati gratuit, daca nu se solicita pat suplimentar.

REZERVARI AICI

Va spuneam ca din casa iesim in livada si in gradina, asa ca daca vremea e frumoasa, putem sta in curte, putem aranja un picnic, putem pune de-un gratar.

Inauntru, un living elegant cu loc de luat masa, canapele si fotolii in care sa te afunzi cu o carte in mana; hai si cu laptopul ori telefonul, ca astea-s vremurile 🙂

De-aia e si wi-fi gratuit in toata pensiunea.

Daca va place recomandarea noastra, va lasam un link unde sa verificati rezervarile:

La Saca 42 - Bihor

Pensiunea e frumoasa si eleganta, nici nu incape indoiala. Dar cel mai important bun din acest loc este ospitalitatea gazdelor. Numai cuvinte frumoase de la cei care au fost in vizita aici. 

In cazul in care ajungeti cu avionul in zona, exista un serviciu de transfer, Aeroportul Internaţional de la Oradea aflandu-se la 60 de km de aici.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: lasaca42.com