Lido by Phoenicia – in Bucuresti

 

In inima orasului Bucuresti, la cativa pasi de Centrul Vechi, si-a redeschis portile un hotel emblematic pentru oras:

Hotel Lido by Phoenicia

Lux si eleganta, calitatea incontestabila a serviciilor oferite, decoruri rafinate ce amintesc de perioada interbelica, aceasta ar fi pe scurt, definitia Hotelului Lido by Phoenicia.

115 camere in variante diverse: apartamente, suite executive , camere king deluxe sau duble twin;  sala de fitness si salon de masaj;  terasa, brasserie si un restaurant a la carte cu preparate din bucataria internationala; mic dejun bufet continental sau vegetarian; 2 sali pentru conferinte si evenimente corporate.

Nenumerate alte facilitati puse la dispozitie:  bancomat, biblioteca, parcare pazita, servicii de birotica, mic dejun in camera, servicii de concierge. In acelasi timp, contra cost puteti beneficia de: transfer la si dinspre aeroport, curatatorie si calcatorie, rezervari bilete de avion, rent-a-car, tururi de oras…

Va lasam sa va delectati cu imaginile si va spunem ca merita sa va oferiti clipe memorabile alegand Lido by Phoenicia - un reper in istoria orasului, un hotel boutique de 4 stele, cu parfum interbelic.

 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa! 

 

foto: lido.ro