Limanul Resort – Delta Dunarii

 

Resort in Delta Dunarii

Limanul Resort se afla pe bratul Chilia, in satul pescaresc Chilia Veche, langa Rezervatia Naturala Rosca Buhaiova, care gazduieste cea mai spectaculoasa colonie de pelicani din Europa. 

Pe apa sunt 60 de km pana in portul localitatii si pot fi parcursi cu barca, catamaranul, cu vapoarele rapide sau normale. Exista si un drum care ajunge pana aici, dupa ce se trece cu bacul din Tulcea. Tot in Tulcea exista si aeroport, iar pana in Bucuresti sunt mai putin de 380 de km.

Are 12 camere, unele twin, altele matrimoniale si se poate pune pat suplimentar, la cerere. Piscina cu zona speciala pentru copii; si tot pentru copii exista un loc de joaca; apoi gratar, loc de luat masa, gradina amenajata, lounge, inchiriere de canoe si biciclete.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Inainte de a va arata camerele, va dam cateva idei despre cum vedem noi petrecerea timpului liber:

o intrare in incredibila Padure Letea e de neratat. Singurul loc din Romania unde caii mai alearga liberi. Vorbiti la pensiune despre ghizii autorizati care va pot insoti.

Plimbari cu barca printre canalele stramte, cu copaci aplecati si prabusiti, va deconecteaza total. Intrare in Rezervatia Naturala Rosca- Buhaiova - un paradis cu lacuri, paduri inundate si ostroave, casa vidrelor, nurcilor si herminelor, al lebedelor, gastelor, tiganusilor si egretelor, dar mai ales casa pelicanilor.

Vizitarea bisericilor, schiturilor si manastirilor de aici, pentru ca ne aflam in cea mai veche asezare umana din Delta.

REZERVARI AICI

Apoi, am lasa gazdele sa ne gateasca. Orice vacanta in Delta va intipari definitiv in memorie mancarea geniala pe care stiu s-o gateasca oamenii din locurile astea. 

Bineinteles ca am profita de confortul oferit de Limanul Resort, de a ne racori in piscina, de a ne trage la umbra in gradina, de a lenevi intr-un hamac, de a ne aduna langa gratare sau in jurul ceaunelor cu bors de peste.  

REZERVARI AICI

Va spuneam ca sunt 12 camere. Frumoase, simple si luminoase. Suficient de spatioase cat sa poata intra un pat suplimentar daca o fi nevoie. Obloanele de la ferestre si usi ne vor ajuta sa dormim mai mult dimineata sau la pranz, daca apucam sa furam o ora-doua de somn, asa ..de infrumusetare.

Televizor, masina de spalat si serviciu de calcatorie, wi-fi gratuit in tot resortul, baie cu prosoape si cosmetice.

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link unde puteti face rezervari:

Limanul Resort

 Sa facem un rezumat al avantajelor petrecerii unei vacante in unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, Delta Dunarii si al alegerii acestei pensiuni: 

Calatoria pana aici pe cel mai mare brat al Deltei, care este lunguta cat ii sade bine unei aventuri. O recomandare ar fi sa ocupati repede puntea de sus a vaporului. Ajungerea in Chilia Veche, un loc incremenit in timp. Inchiriere de barci pentru toate excursiile de care spuneam mai sus. Relaxare si odihna in acest resort unde suntem bine primiti, se mananca bine, ne putem scalda, intinde la umbra si unde camerele ne ofera liniste si confort.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: limanul.com