Little Texas din Iasi

 

La 3 km de centrul orasului Iasi si cam 4 de aeroport, intr-un cartier rezidential, un complex turistic de 4 stele: hotel, club de joaca pentru copii, restaurant renumit in tot orasul, sali de conferinte si evenimente:

Little Texas

28 de camere in diferite variante: duble matrimoniale sau twin, apartamente sau suite; toate reconstituie fidel atmosfera western si au denumiri pe masura: Buffalo Bill Hunter, Billy The Kid, Wild Wild West, Cowboy & Indians.

Facilitatile sunt pe masura unui hotel de 4 stele, bazate pe principiul proprietarilor, acela de a oferi “cele mai primitoare camere din oras”: bai cu articole cosmetice gratuite, mobilier din lemn masiv adus special din America, aer conditionat, minibar, acces gratuit la internet de mare viteza, parcare pazita, servicii de spalatorie, receptie 24/24, mic dejun inclus in pretul cazarii…evident, in stil american!

Punem cateva imagini si mai revenim cu detalii

REZERVARI AICI

Restaurantul compartimentat in doua saloane (Pasadena si San Jacinto) este renumit in oras, nu e nevoie de prea multe detalii: mancare buna, multa, meniu preponderant texan, bazat pe retete autentice. Daca uiti unde te afli, ai crede ca a gatit chiar Grandma’! burgeri cu nume de celebritati de la Hollywood, San Jacinto de la Ranch,  Rodeo Mushroom, El Paso Chicken, Texas Tenderloin, Quesadillas, Taco Meat Nachos, Texas Mud Cake…

REZERVARI AICI

Pe de alta parte, evenimentele care se organizeaza aici (conferinte, lansari sau degustari, evenimente private) sunt de cea mai inalta clasa, cu meniu gourmet realizat special de un chef bucatar si adevarate opere de arta pe farfurie.

REZERVARI AICI

Un alt reper al Complexului Little Texas este locul de joaca pentru copii, aflat chiar langa hotel si restaurant: Kids Village, un mini orasel texan unde copii au parte de distractie pe cinste! 4 cladiri distincte cu activitati si aventuri la tot pasul; un parc amenajat si in exterior, cu tobogane, balansoare, leagane.

Daca ajungeti la Iasi, va incurajam sa traiti visul american la Little Texas, de aceea lasam link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare; daca sunteti doar in trecere, gustati si pentru noi un Deep-Dish Appel Pie 🙂

 Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: littletexas.ro; pagina de facebook Little Texas Iasi