Living In Delta – Crisan

 

Hotel amplasat chiar pe malul Bratului Sulina, la imbinarea buclelor a doua canale imense ce formeaza un mare M. Astfel, accesul in desisul deltei, spre lacuri si nenumaratele canale, este imediat. De aici se ajunge usor in Sulina - unde ne asteapta si o plaja spectaculoasa la Marea Neagra dar si la Mila 23, sat turistic de pescari.

Pentru cei care nu cunosc zona, trebuie sa spunem ca Bratul Sulina taie Delta in doua, iar comuna Crisan - unde se afla hotelul, este relativ la mijloc, asa ca ne aflam undeva in centrul acestui paradis unic din Europa.

Piscina exterioara, restaurant, curte intre copaci umbrosi ce da in apele Dunarii, centru wellness si spa, restaurant.

REZERVARI AICI

Camere duble si triple decorate placut, unele cu balcon, baie privata cu articole cosmetice incluse, prosoape, aer conditionat, wi-fi gratuit, plase de tantari la ferestre, tv...

REZERVARI AICI

Bineinteles ca in restaurantul hotelului ne vom infrupta din bucataria locala. Dimineata, micul dejun inclus in pret este servit in regim de bufet.

REZERVARI AICI

Sa facem o recapitulare a punctelor tari: amplasarea pe brat mi se pare unul dintre marile avantaje. Nimic nu e mai linistitor ca privitul la Dunare, la vapoare, la barcile cu pescari. Stiu motivul pentru care sunt subiectiv. Am copilarit privind aproape zilnic acest minunat fluviu. Apoi, curtea plina de copaci, o trec la punctele tari; ce sa zic de leganatul in hamac, la umbra? Piscine ingrijite in Delta nu sunt chiar multe; bifat. Apoi, interioarele simple si frumoase, plimbari cu barca, sauna, mancarea din zona...

In concluzie, Hotelul Living In Delta, intra in lista noastra cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

Mai spunem ca hotelul poate oferi transfer cu salupa din Tulcea, asta daca nu alegeti drumul cu vaporul.

REZERVARI AICI

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: livingindelta.ro