LOLO Park resort – cabana in Lacul Rosu

 

Putini sunt cei care nu si-ar dori sa petreaca macar un week-end la o cabana in Lacul Rosu. Este una dintre cele mai cunoscute zone turistice. Iarna functioneaza ca un magnet, sa ajungem si sa topaim pe lacul inghetat....recunoasteti, nu?

Ei bine, chiar la intrare in statiune, a rasarit un parc de aventura care ofera si alte variante de distractie, in afara plimbarilor cu barca si a drumetiilor. Au fost astfel amenajate trasee atat pentru adulti, cat si pentru copii – in total, 6 tiroliane si trasee cu peste 50 de obstacole. 

Si ca sa nu ne ia of-ul la inima ca se termina distractia prea repede si trebuie sa plecam, s-a construit si o superba cabana - LOLO Park Resort!

Cabana cu 3 dormitoare, 3 bai, living generos si bucatarie.

La umbra copacilor, ferita de un delusor ce iarna se transforma lesne in derdelus, sta aceasta cabana cu o suprafata de 150 mp, 3 dormitoare si 3 bai la etaj; parterul il are ocupat de o zona generoasa de luat masa si bucatarie complet utilata.

Gradina este si ea amenajata frumos si ofera posibilitatea de gratar, de stat la taclale si luat masa in foisor.   

REZERVARI AICI

Este clar o cabana perfecta pentru grupuri de prieteni, mai ales ca se inchiriaza integral.

Pe langa faptul ca vom fi toti laolalta si timpul va curge altfel, vom beneficia de tot confortul. Avem pe ce pune mana in bucatarie, inclusiv masina de spalat vase; avem prosoape si articole cosmetice in bai; acces gratuit la wi fi.

Ciubar si o mica sauna, la un cost suplimentar.

Avem gradina suficient de mare unde sa topaie copiii, locuri de parcare si, sa nu uitam, Parcul de Aventura „la picioare”!

REZERVARI AICI

Este o cabana in Lacul Rosu frumos amenajata, in stil rustic, aproape de munte si de lac.

Este aproape si de traseele ce urca la Vf Suhardu Mic si la pornire spre Cheile Bicazului. Stațiunea Durău se află la 24 km iar Piatra Neamț la 60 km.

La mai putin de 60 de km mai exista un resort cu multe casute individuale, despre care am scris aici.

LOLO Park Resort este un loc de venit si de tras peste noapte sau weekend, caci acum chiar avem unde! Au fost ani de-a randul in care am trecut dar nu am ramas; si am tanjit sa fie frumos, sa arate bine, sa mancam si mai bine, sa ne distram… iar variantele erau limitate. Asa ca ne bucuram de fiecare data cand descoperim ceva facut cu bun gust, decent, cu gandul la multumirea turistilor.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: lolopark.ro