Lotus Inn

 

O casuta superba, ca un bungalow, la aproximativ 4,5 km de centrul orasului Oradea si cam tot atat pana la Baile Felix.  Nu mai mult de 5 km pana la Cetatea Oradea si Aquapark President si  maxim 6 km pana la aeroport. Ne aflam intr-o zona rezidentiala foarte linistita si curata, in aria metropolitana a orasului.

Casa construita doar pe parter, cu living si bucatarie deschisa, dormitor si baie. Poate gazdui maxim 5 persoane. Extrem de curata, foarte frumos amenajata, cu dotari moderne si un design stilat, placut, odihnitor.

Bucataria are absolut totul necesar: plita si cuptor, expressor si cafea din partea casei, frigider, cana fierbator, cuptor cu microunde, masina de spalat vase.  

Canapeaua din living este extensibila; dormitorul are pat dublu matrimonial si inca o canapea.  Baie cu articole cosmetice, papuci, halate, prosoape.  Aer conditionat, wi fi gratuit, TV si Netflix;  sistem de alarma conectat la o firma de paza si protectie.   

Terasa este amenajata si ea cu mobilier elegant si semineu in aer liber. Biciclete la dispozitie, carti, dvd-uri si jocuri pentru copii; contra cost, transfer  aeroport.  

Este o varianta perfecta daca va aflati in tranzit; dar si o buna ocazie de a sta confortabil, intr-o locatie linistita si moderna, daca veniti la Baile Felix, aveti masina si doriti sa evitati aglomeratia statiunii.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: Lotus Inn Sânmartin