Luxury Lake House

 

Un vis sau o poveste? O gradina secreta in mijlocul padurii, casuta printre copaci, iesire la un lac superb si o priveliste incredibila... in Romania!

Suntem incantati ca am descoperit acest loc pe Valea Doftanei, in Teșila! O proprietate deosebita, pe un domeniu de 30.000 mp.

Luxury Lake House

REZERVARI AICI

Jur-împrejur doar padure si o poteca ce duce spre casuta.

Odata ajunsi, un interior elegant si cald, foarte bine compartimentat cu living, dormitor matrimonial, baie si bucatarie.

Desi livingul este foarte vitrat, terasa exterioara este marea atractie, cu semineu si canapele de unde poti contempla natura in maretia ei.

REZERVARI AICI

Livingul chic are canapea extensibila si o zona de relaxare tip bar; o micuta bucatarie cu absolut totul necesar; dormitor matrimonial si baie cu cele necesare.

Capacitatea de gazduire este de maxim 4 persoane.

Micul dejun este inclus in pret si are doua variante optionale: traditional sau deluxe.

TV, carti si dvd-uri, acces la wi fi, parcare: se accepta si animale de companie.

REZERVARI AICI

Experienta este deosebita, venind la Luxury Lake House! Locatia este fantastica! Mirosul si fosnetul padurii, culoarea lacului, lemnele-n semineul de pe terasa, flori proaspete in living, lumânărele aprinse…totul pare desprins din poveste! Totusi este real acest loc, creat cu mult suflet de gazde prietenoase si sufletiste!

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!